Blog

Ce sunt E-SERVICES oferite de Blum?

Inclusiv cu ajutorul serviciilor noastre electronice, noi, echipa Blum, dorim să „mişcăm mai mult” şi să vă susţinem în activitatea dvs. Cu prestări de servicii să mişcăm mai mult, aşa sună deviza noastră.


E-SERVICES de la Blum
Comutaţi la E-SERVICES

E-SERVICES oferite de Blum constituie un portal online, care pune la dispoziţia clienţilor şi partenerilor noştri servicii online utile. Cu E-SERVICES ale firmei Blum aveţi acces nonstop la cele mai actuale informaţii despre produse, la documente de marketing şi de comercializare sau la date de comandă şi de livrare referitoare la comenzile dvs., precum şi la alte informaţii utile. E-SERVICES oferite de Blum pot fi accesate de către clienţii şi partenerii autorizaţi prin intermediul următorului link:

Servicii online disponibile în prezent în cadrul E-SERVICES:


MARKETING INFORMATION SERVICE
Mai mult despre MARKETING INFORMATION SERVICE

În MARKETING INFORMATION SERVICE (MAIS) găsiţi toate documentaţiile disponibile cu privire la produsele Blum pentru susţinerea activităţii dvs. de marketing şi de vânzare, de la broşuri până la fotografii şi filme. Aici puteţi privi, tipări şi descărca documentaţii.


PRODUCT INFORMATION SERVICE
Mai mult despre PRODUCT INFORMATION SERVICE

În PRODUCT INFORMATION SERVICE (POIS) găsiţi toate produsele Blum – prezentate clar şi uşor de găsit. Informaţii suplimentare precum desene de montaj, grafice de montaj şi date CAD completează conţinutul oferit.


ORDER MANAGEMENT & PROCESSING
Mai mult despre ORDER MANAGEMENT & PROCESSING

Cu ajutorul acestui serviciu electronic oferim nonstop clienţilor noştri un acces asigurat la datele legate de comenzile lor personale – de la intrarea comenzii până la livrare.

Commenting: OFF

Îndrăgitul ghid de lucru pentru producătorii de mobilă şi comercianţii de feronerii conţine toate informaţiile importante despre produsele şi serviciile oferite Blum!

În această ediție a catalogului am introdus pentru prima dată și legăturile la serviciile Blum Online.

Există de exemplu un webcode în catalog pentru fiecare aplicație. Dacă introduceți acest cod în configuratorul de produse Blum, pe lângă lista de articole, vi se afișează și informații despre programul disponibil pentru prelucrare și comercializare.


Aplicațiile din catalog pot fi accesate în configuratorul de produse prin introducerea webcode-ului.

Aplicațiile din catalog pot fi accesate în configuratorul de produse prin introducerea webcode-ului.


Pentru vizualizarea filmelor de montaj puteți scana codurile QR direct cu terminalul dumneavoastră mobil.

Pentru vizualizarea filmelor de montaj puteți scana codurile QR direct cu terminalul dumneavoastră mobil.

Aflați în pagina 2 a catalogului cum funcționează asta.

Catalogul de produse Blum este disponibil în diferite forme – în funcţie de cerinţele şi dorinţele dvs. personale.

Catalogul Blum în versiune de răsfoit online

  • Vizualizare, tipărire sau salvare, completă sau pe capitole
  • Marcarea paginilor importante cu „semn de carte”
  • Transmitere mai departe simplă cu butonul „recomandaţi mai departe”

Catalog Blum ca catalog de răsfoit online
Porniţi catalogul pentru răsfoit online

Cu catalogul pentru răsfoit online se pot găsi repede şi simplu toate informaţiile despre produsele din catalogul Blum tipărit.

Contact

Dacă aveţi întrebări referitoare la serviciile noastre, intraţi în legătură cu persoana de contact de la Blum responsabilă pentru dvs. sau folosiţi următorul formular de contact.

Scrieţi e-mail Persoane de contact
Deschideţi formularul online, completaţi-l şi trimiteţi-lNe face plăcere să răspundem solicitării dvs.
Commenting: OFF

Calitate Blum originală

Sistemele de ridicare, uşile şi sertarele se folosesc în mod intens pe toată durata de viaţă a mobilei. Unele sunt deschise şi închise chiar şi de 200.000 ori. Feroneriile de calitate înaltă îşi justifică preţul în acest caz şi conving prin păstrarea confortului de mişcare. Vă arătăm cum să verificaţi dacă mobila dumneavoastră a fost produsă cu feronerii originale Blum.


Sisteme de ridicare pentru uşi

Feroneriile de ridicare AVENTOS asigură un confort sporit de mișcare în orice corp suspendat. Mecanismele de ridicare se deschid uşor cu AVENTOS şi datorită funcţiei BLUMOTION integrate, se închid uşor şi silenţios.

Recunoaştere cu siguranţă a mecanismelor de ridicare

Sisteme de balamale

Programul detaliat de feronerii de la Blum este caracterizat de funcţionalitate reală, confort sporit de reglare şi montaj şi design atractiv.

Recunoaşteţi cu siguranţă cu siguranţă a sistemelor de balamale

Sisteme Box – sertare metalice

DSistemele Box LEGRABOX, TANDEMBOX şi METABOX de la Blum se caracterizează prin rulare uşoară, funcţionalitate crescută, calitate excelentă şi design atractiv.

Recunoașterea cu siguranţă a sistemelor box

Sisteme de glisare pentru sertare de lemn

Sistemele de glisare de la Blum îndeplinesc toate cerinţele de calitate a mişcării sertarelor şi extragerilor din lemn. Chiar şi extragerile foarte încărcate funcţionează uşor.

Recunoaşterea cu siguranţă a sistemelor de glisare

Sisteme de compartimentare interioară

Cu sistemele de compartimentare internă de la Blum, va fi ordine în toate sertarele şi extragerile. Proviziile se pot păstra în siguranţă şi claritate. Spaţiul de stocare poate fi deci utilizat optim şi în mod individual.

Recunoaşterea în siguranţă a sistemelor de compartimentare interioară

Tehnologii de mişcare

Deschidere prin atingere şi închidere lentă şi silenţioasă- tehnologia de mişcare Blum asigură un confort sporit în mişcare şi facilitează închiderea şi deschiderea mobilei.

Recunoaşteţi cu siguranţă a tehnologiilor de mişcare.
Commenting: OFF

Utilitate digitală pentru montatori

Sunteţi pe şantier şi aveţi nevoie de instrucţiunile de montaj? Căutaţi setările optime pentru schema de rosturi? EASY ASSEMBLY-App vă oferă răspunsul la informaţiile de montah, ca de exemplu pentru montarea sigură şi setările exacte pentru feroneriile Blum. Deosebit de practic: Informaţiile relevante de montaj sunt tot timpul actualizate şi la îndemână – şi anume pe terminalul dvs. mobil. Acest şablon serveşte la marcarea poziţiilor de fixare pentru toate tipurile AVENTOS, șinele de corp, balamalele și plăcuțele de montaj. Șablonul este realizat din WPC (Wood Plastic Composite) și conține 30% fibră de lemn.

Descărcaţi acum aplicaţia gratuită pe Smartphone-ul sau pe tableta dumneavoastră Android sau iOS. Descărcaţi aplicaţia Blum EASY ASSEMBLY App pentru iOD Descărcaţi EASY ASSEMBLY App pentru Android

Suport vizual pentru găsirea poziţiei acumulatorului de forţă şi setări
Interactivă

Aplicaţii interactive, ca de exemplu Augmented Reality, vă asistă virtual la găsirea poziţiei feroneriilor şi reglarea acestora.


Toate filmele de montaj la îndemână
Clar ilustrat

Aceste filme utile de montaj demonstrează paşii individuali şi prezintă posibilităţile de montaj în mod detaliat şi inteligibil.


Vedeţi filmele de montaj în orice moment
Completă

Aplicaţia EASY ASSEMBLY-App include toate instrucţiunile de montaj Blum, ordonate pe grupe de produse.

Şablon universal de punctare

Şabloanele de la Blum vă ajută în prelucrarea tuturor produselor Blum şi s-au impus ca ajutoare zilnice în activitatea de montaj. În combinaţie cu EASY ASSEMBLY-App, şablonul universal de punctare este deosebit de practic. Acest şablon serveşte la marcarea poziţiilor de fixare pentru toate tipurile AVENTOS, balamale şi plăcuţe de montaj.


Șablonul universal de punctare ajută la marcarea pozițiilor de perforare.
Poziţia acumulatorului de forţă

Cu aplicaţia EASY ASSEMBLY puteţi determina poziţia acumulatorului de forţă

Commenting: OFF