E-SERVICES de la Blum

Ce sunt E-SERVICES oferite de Blum?

Inclusiv cu ajutorul serviciilor noastre electronice, noi, echipa Blum, dorim să „mişcăm mai mult” şi să vă susţinem în activitatea dvs. Cu prestări de servicii să mişcăm mai mult, aşa sună deviza noastră.


E-SERVICES de la Blum
Comutaţi la E-SERVICES

E-SERVICES oferite de Blum constituie un portal online, care pune la dispoziţia clienţilor şi partenerilor noştri servicii online utile. Cu E-SERVICES ale firmei Blum aveţi acces nonstop la cele mai actuale informaţii despre produse, la documente de marketing şi de comercializare sau la date de comandă şi de livrare referitoare la comenzile dvs., precum şi la alte informaţii utile. E-SERVICES oferite de Blum pot fi accesate de către clienţii şi partenerii autorizaţi prin intermediul următorului link:

Servicii online disponibile în prezent în cadrul E-SERVICES:


MARKETING INFORMATION SERVICE
Mai mult despre MARKETING INFORMATION SERVICE

În MARKETING INFORMATION SERVICE (MAIS) găsiţi toate documentaţiile disponibile cu privire la produsele Blum pentru susţinerea activităţii dvs. de marketing şi de vânzare, de la broşuri până la fotografii şi filme. Aici puteţi privi, tipări şi descărca documentaţii.


PRODUCT INFORMATION SERVICE
Mai mult despre PRODUCT INFORMATION SERVICE

În PRODUCT INFORMATION SERVICE (POIS) găsiţi toate produsele Blum – prezentate clar şi uşor de găsit. Informaţii suplimentare precum desene de montaj, grafice de montaj şi date CAD completează conţinutul oferit.


ORDER MANAGEMENT & PROCESSING
Mai mult despre ORDER MANAGEMENT & PROCESSING

Cu ajutorul acestui serviciu electronic oferim nonstop clienţilor noştri un acces asigurat la datele legate de comenzile lor personale – de la intrarea comenzii până la livrare.