EASY ASSEMBLY-App

Utilitate digitală pentru montatori

Sunteţi pe şantier şi aveţi nevoie de instrucţiunile de montaj? Căutaţi setările optime pentru schema de rosturi? EASY ASSEMBLY-App vă oferă răspunsul la informaţiile de montah, ca de exemplu pentru montarea sigură şi setările exacte pentru feroneriile Blum. Deosebit de practic: Informaţiile relevante de montaj sunt tot timpul actualizate şi la îndemână – şi anume pe terminalul dvs. mobil. Acest şablon serveşte la marcarea poziţiilor de fixare pentru toate tipurile AVENTOS, șinele de corp, balamalele și plăcuțele de montaj. Șablonul este realizat din WPC (Wood Plastic Composite) și conține 30% fibră de lemn.

Descărcaţi acum aplicaţia gratuită pe Smartphone-ul sau pe tableta dumneavoastră Android sau iOS. Descărcaţi aplicaţia Blum EASY ASSEMBLY App pentru iOD Descărcaţi EASY ASSEMBLY App pentru Android

Suport vizual pentru găsirea poziţiei acumulatorului de forţă şi setări
Interactivă

Aplicaţii interactive, ca de exemplu Augmented Reality, vă asistă virtual la găsirea poziţiei feroneriilor şi reglarea acestora.


Toate filmele de montaj la îndemână
Clar ilustrat

Aceste filme utile de montaj demonstrează paşii individuali şi prezintă posibilităţile de montaj în mod detaliat şi inteligibil.


Vedeţi filmele de montaj în orice moment
Completă

Aplicaţia EASY ASSEMBLY-App include toate instrucţiunile de montaj Blum, ordonate pe grupe de produse.

Şablon universal de punctare

Şabloanele de la Blum vă ajută în prelucrarea tuturor produselor Blum şi s-au impus ca ajutoare zilnice în activitatea de montaj. În combinaţie cu EASY ASSEMBLY-App, şablonul universal de punctare este deosebit de practic. Acest şablon serveşte la marcarea poziţiilor de fixare pentru toate tipurile AVENTOS, balamale şi plăcuţe de montaj.


Șablonul universal de punctare ajută la marcarea pozițiilor de perforare.
Poziţia acumulatorului de forţă

Cu aplicaţia EASY ASSEMBLY puteţi determina poziţia acumulatorului de forţă