Recunoaşterea cu siguranţă a produselor Blum!

Calitate Blum originală

Sistemele de ridicare, uşile şi sertarele se folosesc în mod intens pe toată durata de viaţă a mobilei. Unele sunt deschise şi închise chiar şi de 200.000 ori. Feroneriile de calitate înaltă îşi justifică preţul în acest caz şi conving prin păstrarea confortului de mişcare. Vă arătăm cum să verificaţi dacă mobila dumneavoastră a fost produsă cu feronerii originale Blum.


Sisteme de ridicare pentru uşi

Feroneriile de ridicare AVENTOS asigură un confort sporit de mișcare în orice corp suspendat. Mecanismele de ridicare se deschid uşor cu AVENTOS şi datorită funcţiei BLUMOTION integrate, se închid uşor şi silenţios.

Recunoaştere cu siguranţă a mecanismelor de ridicare

Sisteme de balamale

Programul detaliat de feronerii de la Blum este caracterizat de funcţionalitate reală, confort sporit de reglare şi montaj şi design atractiv.

Recunoaşteţi cu siguranţă cu siguranţă a sistemelor de balamale

Sisteme Box – sertare metalice

DSistemele Box LEGRABOX, TANDEMBOX şi METABOX de la Blum se caracterizează prin rulare uşoară, funcţionalitate crescută, calitate excelentă şi design atractiv.

Recunoașterea cu siguranţă a sistemelor box

Sisteme de glisare pentru sertare de lemn

Sistemele de glisare de la Blum îndeplinesc toate cerinţele de calitate a mişcării sertarelor şi extragerilor din lemn. Chiar şi extragerile foarte încărcate funcţionează uşor.

Recunoaşterea cu siguranţă a sistemelor de glisare

Sisteme de compartimentare interioară

Cu sistemele de compartimentare internă de la Blum, va fi ordine în toate sertarele şi extragerile. Proviziile se pot păstra în siguranţă şi claritate. Spaţiul de stocare poate fi deci utilizat optim şi în mod individual.

Recunoaşterea în siguranţă a sistemelor de compartimentare interioară

Tehnologii de mişcare

Deschidere prin atingere şi închidere lentă şi silenţioasă- tehnologia de mişcare Blum asigură un confort sporit în mişcare şi facilitează închiderea şi deschiderea mobilei.

Recunoaşteţi cu siguranţă a tehnologiilor de mişcare.