5 aplicații pentru dulapuri, mai mult spațiu de depozitare

Fie că stai  la casă, fie că stai la bloc, spațiul de depozitare rămâne încă unul dintre principalele neajunsuri ale tale. Noi, ca oameni, avem tendința de a aduna tot felul de lucruri, pe principiul „nu se știe când o să am nevoie de ele”. Și știm prea bine că nu avem nevoie niciodată. 

În bucătărie, living, dormitor, hol sau orice altă încăpere ai nevoie, în primul rând, de accesibilitate și vizibilitate.

Este important ca fiecare spațiu să fie bine gândit, ca fiecare corp de mobilier să fie bine organizat. Altfel spus, să găsești idei chiar și acolo unde ți se pare imposibil de găsit. 

Cu toții ne dorim încăperi curate, aerisite, neaglomerate de cutii sau alte soluții de depozitare. Știm prea bine că în fiecare casă există câte un colț uitat, pentru care nu se găsește niciodată mobilierul potrivit.

De exemplu, locul de sub chiuvetă, de după frigider, de deasupra hotei sau zona nefolosită și greu de accesat din colțurile mobilierului. 

Pentru toate acestea, Feroliv îți recomandă soluțiile de feronerie de la Blum, cu ajutorul cărora poți crea tot felul de aplicații pentru dulapuri, astfel încât spațiul de depozitare să nu mai fie o problemă.

1. SPACE TOWER pentru dulapul de provizii

Nu ai o cămară? Nicio grijă! Space Tower este un dulap de provizii, care oferă mult spațiu de depozitare.

Extragerile interioare sunt planificate flexibil și permite accesul la provizii din toate părțile. În felul acesta te bucuri de o depozitare confortabilă și ergonomică a proviziilor.

Acesta îți oferă acces din mai multe părți, astfel încât chiar și proviziile care se depozitează în ultimul colț al extragerii să fie ușor de  accesat.

Ca acest lucru să fie posibil, Space Tower îți oferă  acces optim din trei părţi: stânga, dreapta și chiar din față.

De asemenea, acest sistem de depozitare este flexibil pe înălţime, lăţime şi adâncime şi se poate adapta la spaţiul pe care îl ai disponibil. 

De ce să alegi SPACE TOWER? Iată câteva motive:

  • Vizibilitatea maximă a produselor;
  • Utilizarea spațiului în mod optim;
  • Acces confortabil;
  • Păstrarea ordinii interioare.

2. SPACE STEP, soluție de depozitare pentru plintă

Acest sistem de depozitare oferă pe lângă funcția sa de bază și posibilitatea de a fi folosit ca înălțător.

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ajungi cu dificultate la anumite dulapuri suspendate. Sau poate ai copii cărora le este greu să ajungă la chiuveta din baie sau bucătărie. 

SPACE STEP este o soluție de depozitare frumoasă și practică, cu ajutorul căreia poți proiecta dulapuri mai înalte și poți obține mai mult spațiu de depozitare în zona plintei.

În plus este se activează la o sarcină minimă de 8 kg, se blochează și oferă susținere, ceea ce-o face sigură și ușor de folosit. 

Contrar așteptărilor, Space Step este foarte accesibilă.

Datorită tehnologiilor de mișcare de la Blum, deschizi cu foarte mare ușurință soluția pentru plintă, cu sistemul electric de asistență la deschidere SERVO-DRIVE. Amortizarea BLUMOTION asigură o închidere silențioasă.

3. SPACE CORNER, soluție de depozitare în colț

Dacă ai o mobilă de bucătărie în formă de L, cu siguranță știi cât de greu poți accesa obiectele pe care le așezi în colț.

Pe lângă faptul că nu ai vizibilitate și accesibilitate, nici nu poți utiliza acel spațiu la capacitate maximă, astfel că rămâne foarte mult loc liber, de care ai mare nevoie. 

SPACE CORNER este o soluție inovatoare pentru colțuri. Cu extragerile totale, ustensilele de lucru, condimentele sau proviziile sunt la îndemână, acolo unde ai nevoie de ele.

Această soluție de depozitare poate fi compartimentată cu sistemul ORGA-LINE. În felul acesta îți asiguri vizibilitatea și accesul optim în interiorul sertarelor.

De asemenea, se pot utiliza fronturile standard.

SYNCROMOTION permite utilizarea de fronturilor standard fără prelucrare suplimentară.

La deschidere fronturile sertarului se rabatează înspre interior, pentru a nu se lovi de fronturile dulapului învecinat. La închidere fronturile revin în poziţia iniţială.

Soluția de depozitare SPACE CORNER se diferențiază prin calitatea ridicată a mişcării. Extragerile greu încărcate se deschid acum uşor, funcţionează simplu şi se închid lin şi silenţios datorită BLUMOTION. 

Nici greutatea nu este o problemă, întrucât extragerile pot fi încărcate cu până la 65 kg.

SPACE CORNER se poate combina şi cu sistemul de asistenţă la deschidere SERVO-DRIVE.

Ca şi dimensiuni dulapul este foarte flexibil, dar lăţimea recomandată este între 900 mm şi 1.200 mm.

4. Dulapurile înguste, soluții pentru spații mici și nefolosite

Se întâmplă deseori, chiar și în cazul mobilierului realizat la comandă, să rămână un spațiu foarte îngust lângă aragaz, frigider sau mașina de spălat haine sau vase. Chiar dacă, la prima vedere, ți se pare că nu poți pune mare lucru acolo și te întrebi ce rost ar avea un astfel de dulap, află că este foarte util.

Sticlele cu condimente, tocătoare, tăvi înguste de copt sau capacele diferitelor oale se vor bucura de un spațiu doar al lor.

Cum este posibil acest lucru? Ei bine, cu feroneria marca Blum se creează spaţiu de depozitare suplimentar datorită şinelor dispuse în diagonală, fără a renunţa la stabilitatea şi calitatea mişcării. 

Confortul de utilizare sporit este garantat și de forțele de deschidere reduse, funcționarea ușoară și sistemul de amortizare BLUMOTION pentru închidere lină și silențioasă.

În plus, sertarele se pot deschide complet, aşa încât se poate ajunge comod în cel mai ascuns colţ.

5. Dulapul de sub chiuvetă, spațiu de depozitare în plus

Știm cu toții că dulapul de sub chiuvetă este un spațiu pe care, de cele mai multe ori, îl folosim pentru coșul de gunoi sau detergenții pe care îi folosim în bucătărie. Dar, pe lângă acestea, rămâne un spațiu gol foarte generos, pe care nu-l utilizăm niciodată

Același lucru este valabil și în baie. Astfel că sub chiuvetă se păstrează cu greu ordinea și vizibilitatea. Dar la Feroliv găsești soluția ideală, dulapul de sub chiuvetă. 

Acest sertar de sub chiuvetă utilizează spațiul de depozitare existent cât mai bine posibil. În plus, îți garantează acces optim la interiorul dulapului. Suprafața de lucru rămâne astfel liberă și toate substanțele de curățare sunt la îndemână.

Dulapul de sub chiuvetă se poate realiza cu componente standard pentru sistemele box LEGRABOX și TANDEMBOX. Cu o extragere decupată în formă de U, spațiul din dreapta și stânga chiuvetei este utilizat în mod optim.

Bureții, detergenții de vase, sacii de gunoi, folia alimentară sau alte mărunțișuri de felul acesta vor fi depozitate ordonat. O astfel de extragere se recomandă de la o lățime de dulap de 900 mm.

Și, mai mult decât atât, acest dulap poate fi deschis dintr-o simplă atingere. După cum prea bine știi, când te afli în zona chiuvetei ai, de cele mai multe ori, mâinile ude, murdare sau ocupate. Dulapul de sub chiuvetă este susținut electric de sistemul SERVO-DRIVE. Astfel, o atingere ușoară cu genunchiul, șoldul sau piciorul este suficientă pentru a deschide extragerea. 

Indiferent de încăperea în care îți dorești mai mult spațiu de depozitare, la Feroliv ai de unde alege. Toate cele cinci soluții puse la dispoziție de către Blum pot fi vizionate pe site sau pot fi achiziționate direct din magazinul Feroliv. Te așteptăm!

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?