Trei sisteme box pentru sertare elegante

Există o expresie care spune că frumusețea vine din interior. 

În cazul mobilierului, aceasta provine din funcționalitatea și eleganța componentelor ce nu se văd, dar influențează calitatea lui. 

De câte ori ai fost tentat să alegi obiecte care arătau excepțional din punct de vedere estetic? 

De câte ori ți s-a întâmplat să acorzi importanță materialelor care știai că vor fi la vedere? 

Când realizezi mobila la comandă, clienții au tendința de a se concentra pe produsele principale și prea puțin pe accesoriile de feronerie sau alte tipuri de soluții legate de mobilă.  

Dacă de-a lungul vremii ți-am vorbit despre balamale, sisteme de glisare sau de ridicare a ușilor, a venit momentul să-ți spunem despre noile sisteme box, care garantează frumusețea interioară a sertarelor.

LEGRABOX pentru sertare simple și rafinate

Legrabox este sistemul box ce convinge prin conturul clar definit, designul simplu al lateralelor și prin liniile decorative, concepute ca element central de design.

Noul design al LEGRABOX vine în sprijinul tendințelor actuale ale mobilierului și deschide posibilități variate de configurare.  Pereții laterali drepți, atât în interior, cât și în exterior, de o eleganță impresionantă datorită grosimii de numai 12.8 mm, se integrează armonios în orice tip de mobilier.

Legrabox beneficiază și de o tehnologie fascinantă care îmbină designul minimalist cu excelente proprietăți de rulare. La deschidere, deja de la primul milimetru, poate fi simțit confortul de mișcare.

Personalizarea este o componentă integrantă a designului LEGRABOX. Elementele acestuia pot fi inscripționate cu sigla companiei tale.

Te întrebi care sunt principalele caracteristici Legrabox? Iată principalele trei dintre acestea:  

  • Încărcătură dinamică maximă: LEGRABOX convinge atât în poziție complet deschisă, cât și încărcat la maxim. Extragerile foarte late și grele funcționează ușor datorită unei posibilități de încărcare dinamică de 40 kg și 70 kg;
  • Stabilitate pentru fronturi înalte: Fronturile înalte câștigă din ce în ce mai mult în importanță în configurarea mobilierului. LEGRABOX sprijină această tendință de design, printr-un cuplaj de front inovator, care garantează o stabilitate maximă la deschidere și închidere;
  • Variante multiple de design: pe lângă LEGRABOX cu suprafața metalică mată, se pot realiza extrageri și cu varianta de design personalizat LEGRABOX free, pentru înălțime C. Fie că este vorba de sticlă, lemn, piele sau piatră, cu ajutorul elementelor de inserție se pot realiza accente deosebite.
 

TANDEMBOX, un sistem cu posibilități multiple

TANDEMBOX este un sistemul box consacrat, din metal. Acesta oferă o gamă largă de aplicații și diferite posibilități de design: de la soluții standard până la aplicații speciale. 

Baza pentru toate liniile de program ale acestui sistem box este șina de corp consacrată TANDEMBOX.

Glisarea sa extrem de ușoară entuziasmează utilizatorii, iar calitatea crescută a mișcării este asigurată și de cilindrii de plastic cu uzură redusă la încărcătură dinamică de 30 și 65 kg.

În plus, TANDEMBOX este disponibil în trei variante:

  • TANDEMBOX Intivo – cu acesta se pot realiza dorințe individuale legate de design, datorită unei laterale de sertar special dezvoltate;
  • TANDEMBOX Antaro – acesta are un limbaj clar, rectangular al formelor, indiferent dacă este construit cu lonjeron sau cu element de inserție. Toate componentele sunt în concordanță din punct de vedere cromatic și subliniază astfel designul minimalist al produsului;
  • TANDEMBOX Plus – acesta oferă soluția potrivită pentru mai multe aplicații. Fie că este vorba de lonjeron rotund sau de laterale închise, sistemul box convinge prin designul simplu și un program clar de culori și piese.

TANDEMBOX se montează foarte simplu și ușor, fără unelte. De asemenea, acest sistem box este definit de tehnologia sa, vizibil îmbunătățită, deschiderea confortabilă, calitatea vizibilă și glisarea optimizată.

METABOX: simplu, fiabil și consacrat

METABOX este cel de-al treilea sistem box, compus din doar câteva componente. Cu acesta se pot realiza cele mai diferite aplicații în bucătărie, hol, baie sau birou.

De asemenea, este potrivit chiar și pentru confecționarea de mobilier comercial. Materialele stabile și prelucrarea corectă asigură cele mai bune valori de stabilitate – până la o încărcare dinamică maximă de 30 kg.

Sistemul METABOX poate utiliza și funcția consacrată BLUMOTION. În felul acesta, sertarele și extragerile se vor închide lin și silențios. Efectul nu depinde de forța aplicată la închidere și nici de greutatea bunurilor depozitate. 

În plus, METABOX este deosebit de practic și economic: până la o lățime de corp de 900mm este suficientă o unitate BLUMOTION.

Chiar dacă la o primă vedere pare a fi un sistem simplu, acesta îți oferă multă libertate de design și este potrivit pentru aplicații diferite. 

Când vine vorba de montare, lucrurile sunt la fel de clare și simple.

METABOX este asamblat în câteva clipe. Pe lângă modalitatea clasică de montare cu șuruburi, pot fi utilizate și tehnicile de montare fără unelte dezvoltate de Blum, CLIP și INSERTA. Pentru o imagine estetică a rosturilor, frontul poate fi reglat tridimensional foarte simplu.

Fie că-ți dorești un sistem box liniar, elegant și cu un design minimalist, fie că optezi pentru unul rectangular și personalizat sau pentru unul simplu, pe fiecare dintre acestea la găsești la Feroliv

Într-o industrie cum este cea axată pe producerea de mobilier, soluțiile de feronerie sunt indispensabile. La Feroliv, acordăm o deosebită atenție acestor aspecte. De aceea suntem distribuitori ai produselor de la Blum, unele dintre cele mai calitative și inovatoare din domeniu. 

Vizitează-ne! Împreună putem realiza piese de mobilier care să se bucure de succes.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?