SPACE TOWER, un dulap de provizii pentru cele mai înalte pretenţii

Anul 2020 a fost un an dificil din cauza crizei sanitare, însă ne-a oferit multe lecții. Pe lângă prețuirea sănătății, prima și cea mai importantă se referă la familie și la cât de mult contează aceasta pentru noi. De asemenea, în anul trecut am învățat cu toții să ne iubim locuințele, să le privim altfel decât o făceam până acum. 

Timpul pe care l-am avut la dispoziție, ne-a ajutat să ne îmbunătățim casele și să le transformăm într-un cămin primitor. Dar, în 2020 s-a pus deseori problema dulapului de provizii. În situații de urgență, oamenii au instinctul de a cumpăra cât mai multe produse alimentare și nonalimentare, pentru a-și crea un confort psihic și fizic. 

Acum că lucrurile s-au stabilizat cumva, este timpul pentru planuri și proiecte de mobilă. Dulapul de provizii se regăsește pe lista tendințelor în industria producătoare de mobilă de bucătărie. Din acest motiv, astăzi îți vom prezenta sistemul SPACE TOWER pentru un dulap de provizii ce satisface cele mai înalte pretenţii.

SPACE TOWER, o aplicație de dulap disponibilă la Feroliv

Fie că stai  la casă, fie că stai la bloc, spațiul de depozitare rămâne unul dintre principalele neajunsuri ale oamenilor.Când îți realizezi mobilierul pe comandă, ai ocazia de a organiza fiecare centimetru disponibil după bunul plac.

Este important ca fiecare spațiu din locuința ta să fie bine gândit, iar fiecare corp de mobilier să fie conceput astfel încât să-ți ușureze viața. SPACE TOWER este o aplicație de dulap, gândită de producătorul Blum, pentru a înlocui clasica cămară.  

Principalul beneficiu al acestui dulap de provizii constă în spațiul generos de depozitare, dar în egală măsură surprinde prin: 

  • Vizibilitatea maximă a produselor: extragerile interioare sunt planificate flexibil și permite accesul la provizii din toate părțile. În felul acesta te bucuri de o depozitare confortabilă și ergonomică a proviziilor.
  • Utilizarea spațiului în mod optim: acesta îți oferă acces din mai multe părți, astfel încât chiar și proviziile care se depozitează în ultimul colț al extragerii să fie ușor de  accesat.
  • Acces confortabil: ca acest lucru să fie posibil, Space Tower îți oferă  acces optim din trei părţi: stânga, dreapta și chiar din față.
  • Păstrarea ordinii interioare: proviziile pot fi depozitate central și pot fi ordonate clar.

De asemenea, acest dulap de provizii este flexibil pe înălţime, lăţime şi adâncime şi se poate adapta la spaţiul pe care îl ai disponibil. Totodată, compartimentarea interioară este una flexibilă. Astfel, vei putea organiza spațiul de depozitare într-un mod optim, care să asigure ordinea și vizibilitatea. În plus, proviziile sunt depozitate în siguranță, fără a se răsturna.

SPACE TOWER are o capacitate ridicată de încărcare și poate susține o greutate de maximum 70 kg. În felul acesta ai siguranța depozitării sticlelor grele sau a altor produse cu volum mare.

O aplicație de dulap cu posibilități multiple

Indiferent de încăperea în care îți dorești mai mult spațiu de depozitare, SPACE TOWER se adaptează oricărui proiect și este compatibil cu toate sistemele box. Acesta include toate  feroneriile utilizate din programul standard. 

Pe lângă sistemele box TANDEMBOX sau LEGRABOX, sunt posibile şi sertare de lemn cu sistemele de glisare MOVENTO sau TANDEM. Acest aspect asigură un design unitar în întreaga încăpere şi permite totuşi mai mult spaţiu pentru realizarea interiorului dulapului.

De asemenea, datorită tehnologiilor diferite de mișcare, SPACE TOWER este și mai confortabil la utilizare. Cu sistemul de asistenţă electrică la deschidere SERVO-DRIVE, extragerile se deschid automat: o simplă atingere este suficientă. 

Închiderea lină şi silenţioasă este garantată de BLUMOTION. Ca alternativă mecanică în cazul extragerilor se utilizează TIP-ON BLUMOTION. Ușile fără mânere pot fi deschise și cu TIP-ON.

În ceea ce privește prelucrarea și montajul, această aplicație de dulap are o poliță, ce este practică în cazul dulapurilor înalte. Sertarul interior de sub ea facilitează accesul lateral la bunurile depozitate.

Poziționarea flexibilă a extragerilor interioare îți permite să creezi suficient loc și pentru sticle înalte sau cutii de cereale. Dacă balamaua cu pătrundere 0 pentru uși este montată deasupra extragerii inferioare, aceasta poate fi poziționată jos de tot. Astfel, chiar şi ultimul centimetru se transformă în spaţiu util de depozitare.

Dacă ai o problemă cu spațiul de depozitare, te așteptăm la Feroliv! Cu ajutorul accesoriilor noastre de feronerie, poți pune în practică proiecte inedite.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?