AVENTOS HK Top, un sistem de ridicare pentru ușile pivotante

Care sunt așteptările tale când vine vorba despre feroneria pentru ușile pivotante? Dacă îți dorești deschideri spectaculoase, ai ajuns unde trebuie. Astăzi vorbim despre AVENTOS HK Top, un sistem de ridicare pentru ușile pivotante.

Industria producerii de mobilier este dominată de designul modern, care se impune indiferent de specificul mobilierului. Din acest motiv, clasicele balamale au fost înlocuite cu sisteme inovatoare, care redefinesc stilul și eleganța, dar care sunt în același timp practice și inovatoare.

La Feroliv, funcționalitatea este ambalată frumos, căci AVENTOS HK-TOP poate fi ceea ce cauți. Ți-am stârnit curiozitatea? Descoperă în cele ce urmează particularitățile acestui sistem de ridicare.

AVENTOS HK Top, un program compact cu multe funcții integrate

Într-unul dintre articolele noastre anterioare, ți-am prezentat întreaga gamă de accesorii de feronerie AVENTOS. Chiar dacă sunt șapte sisteme de ridicare ce par, la o primă vedere, asemănătoare, află că acestea sunt complet diferite.

Dacă ai nevoie de o soluție ideală pentru orice mobilier de perete, cu siguranță AVENTOS corespunde acestei nevoi. Indiferent de specificul încăperii, dimensiunea acesteia sau dimensiunea fonturilor, cu unul dintre sistemele AVENTOS accesul rămâne neîngrădit. În acest sens, deschiderea electrică SERVO-DRIVE integrată are un rol esențial. Totodată, aceasta elimină necesitatea mânerelor, iar ușile se vor deschide cu o atingere blândă.

Însă, astăzi ne îndreptăm atenția spre cel mai dezvoltat program dintre cele șapte: AVENTOS HK TOP. Acesta este considerat a fi o soluţie potrivită pentru corpurile de mobilier înalte și suspendate. Datorită programului său compact, acesta se integrează perfect și în dulapurile mici. De asemenea, designul mobilierului este şi mai bine pus în evidenţă, iar capacele de acoperire, în culori variate, îți asigură frumusețe chiar și în interiorul dulapului.

În plus, datorită designului său minimalist și atractiv, sistemul de ridicare AVENTOS HK Top a fost premiat în cadrul unor competiții globale de design. Bineînțeles, a impresionat și prin funcţionalitatea integrată și dimensiunea constructivă redusă.

AVENTOS HK Top excelează și în ceea ce privește funcțiile integrate. Soluțiile de siguranță și limitatorul de deschidere a unghiului sunt principalele caracteristici ale sale, care elimină orice risc legat de ușile mari și grele. Totodată, acestea asigură atât deschideri, cât și închideri simple și ușoare. Sistemul se bazează pe patru tipuri de mecanisme de ridicare, utile pentru mai multe domenii de utilizare.

AVENTOS HK Top pentru montare ușoară și reglaj simplu

Poziția feroneriei este identică la AVENTOS HK Top pentru orice aplicație și înălțime a corpului. Dacă mecanismul de ridicare este reglat exact la greutatea frontului, atunci ușa basculantă se deschide, se închide și se opreşte tot timpul, fără probleme.

Dacă te preocupă montarea mecanismului de ridicare, nu-ți face griji, căci pe cât de sofisticat pare sistemul, pe atât de simplu se montează. În acest sens, poți opta pentru două tipuri de mecanisme de ridicare simetrice – și, astfel, poți alege între două metode de montare.

Prima dintre ele presupune pregătirea laterală a corpului și utilizarea mecanismului de ridicare cu euro-șuruburi premontate. Aici ai nevoie de două euro-șuruburi și doi cepi atașabili, pentru a monta acest mecanism de ridicare pe partea liberă a corpului. Pentru această operație, sunt necesare patru găuri în linie, în rasterul de 32 mm.

Cea de-a doua metodă se referă la înșurubarea simplă a mecanismului de ridicare cu sistemul integrat de găsire a poziției. Nu ai nevoie de pregăurire, ci poți monta direct în corp, prin aplicare pe capacul superior şi pe cantul frontal.

Telescopul închis nu permite ieşirea pieselor mici în afara corpului. Acest aspect facilitează considerabil transportul intern. De asemenea, soluția de siguranță integrată împiedică deschiderea accidentală a brațului pârghiei. În plus, datorită mecanismului CLIP, montarea este simplă și fără unelte.

AVENTOS HK Top poate fi reglat confortabil, chiar dacă capacul de acoperire a fost montat. Astfel, sistemul de ridicare se opreşte în orice poziţie. Reglajul se realizează cu ajutorul șuruburilor torx, rapid și cu uzură redusă. Totodată, limitatorul unghiului de deschidere este deja integrat și poate fi reglat continuu.

Dacă ai nevoie de suport pentru planificare și utilizare a accesoriilor de feronerie disponibile pe site-ul nostru, te așteptăm în magazinul fizic Feroliv.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?