TIP-ON BLUMOTION – două funcţii, o combinaţie fascinantă

TIP-ON BLUMOTION îmbină caracteristicile sistemului mecanic de deschidere TIP-ON cu avantajele sistemului de amortizare BLUMOTION. Întrucât iubim simplitatea, deschiderea acestora se face într-o fracțiune de secundă, cu o ușoară atingere.

Grație închiderii cu impuls, profesionalismul își spune cuvântul în ceea ce privește funcția TIP-ON. Pe de altă parte, și funcția BLUMOTION are un rol la fel de important: asigură închiderea într-un mod atât de silențios încât îți poți auzi gândurile. Ambele tehnologii oferă o mișcare care se efectuează exclusiv mecanic. Astfel, te bucuri de două sisteme fascinante care creează confortul mult visat.

Aplicații dintr-o privire

TIP-ON BLUMOTION poate fi utilizat pentru sistemele LEGRABOX și TANDEMBOX, dar și pentru sistemul de glisare MOVENTO.

TIP-ON BLUMOTION pentru LEGRABOX

Sistemul box elegant LEGRABOX se poate combina cu TIP-ON BLUMOTION.

TIP-ON BLUMOTION pentru TANDEMBOX

Sistemul box consacrat TANDEMBOX poate fi echipat cu susținere mecanică la deschidere.

TIP-ON BLUMOTION pentru MOVENTO

Sistemul ascuns de glisare MOVENTO se poate realiza cu TIP-ON BLUMOTION.

Distanţare redusă a frontului

TIP-ON BLUMOTION se poate realiza cu o distanţare suficient de redusă a frontului, de numai 2,5 mm., care se potrivește de minune oricărei bucătării.

Combinaţie fascinantă

Ce poți să îți dorești mai mult decât un sistem care să îți simplifice viața? TIP-ON BLUMOTION este soluția tuturor nevoilor tale. Îți oferă o glisare ușoară, deschiderea se face printr-o simplă atingere, iar închiderea este lină și silențioasă. Toate acestea sunt susținute de sistemul mecanic care oferă armonie și confort.

Reglare în 4 dimensiuni

Pentru că iubim detaliile, reglarea se face în patru dimensiuni, la o adâncime corespunzătoare. Și nici n-ai nevoie de unelte! Tot ce îți trebuie este un disc de reglare clasic, ușor de folosit pentru oricine.

Tehnologie inteligentă

Să fim sinceri: cine nu preferă să aibă parte de mai mult confort și libertate de alegere? Tehnologia TIP-ON BLUMOTION oferă calitate superioară și competență; ba mai mult, are în dotare atât posibilitatea deschiderii prin tragere, cât și închiderea prin împingere.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?