AVENTOS HK top: funcţionalitate ambalată frumos

Calitatea și profesionalismul sunt trăsăturile principale pe care un produs trebuie să le genereze. Când vine vorba despre feroneria pentru ușile pivotante, acestea nu doar că sunt prezente, dar au convins prin multitudinea de funcții integrate.  Deoarece detaliile fac diferența, AVENTOS HK este soluția ideală ca mobilierul tău să prindă viață.

Dimensiuni de corp

Pentru dimensiuni de corp de 205 până la 600 mm şi lăţimi de corp de până la 1.800 mm.

Design redus

Dacă discreția oferă o notă de eleganță și rafinament, același lucru îl putem spune și despre AVENTOS HK. Acest sistem se integrează cu delicatețe chiar și când vine vorba de dulapurile înalte și suspendate. Cum succesul nu întârzie să apară, sistemul de feronerie pentru uși basculante s-a bucurat de câștigarea a numeroase premii, cu precădere pentru designul său minimalist.

Multe funcții integrate

Cu ajutorul AVENTOS HK TOP, montarea nu mai reprezintă o grijă. Soluțiile de siguranță, limitatorul de deschidere a unghiului – toate aceste funcții sunt asemenea unui prieten fidel, care te sprijină la nevoie. Ușile mari și grele nu mai sunt o amenințare. În timpul utilizării, vei observa cât de simplu și ușor se deschid și se închid.

Program compact

Pentru toate domeniile de utilizare există doar 4 tipuri de mecanisme de ridicare. Acestea pot fi utilizabile simetric cu toate cuplajele de font pe care le folosești.

Design de front

Poți alege tipul de front în funcție de preferințele tale. Mulțumită lui EXPANDO T, poți opta pentru rame de lemn sau de aluminiu, cu dimensiuni ce încep de la 8 mm.

Fronturi de lemn

Rame de aluminiu

Fronturi subțiri cu EXPANDO T

Capace de acoperire

Designul de interior nu reprezintă doar o îmbunătățire adusă condițiilor locuinței, înseamnă mult mai mult. Acesta definește starea de spirit și caracterul tău. De aceea, confortul din casa ta trebuie să fie ca o haină pe care o porți, nu doar din necesitate, ci pentru că te definește.

Același rol îl au și capacele de acoperire. Acestea sunt disponibile în mai multe variante de culori: alb-mătase, gri-deschis sau gri-închis. Pentru crearea unui aspect cameleonic, feroneria poate fi individualizată cu diverse capace de acoperire, de dimensiuni reduse.

alb-mătase

gri-deschis

gri-închis

Tehnologii de mișcare

Vrei un ajutor de nădejde și încă nu l-ai găsit? Trei tehnologii de mișcare fac echipa perfectă pentru bucătăria ta. BLUMOTION împreună cu SERVO-DRIVE asigură o închidere silențioasă printr-un sistem electric. Deasemenea, nici TIP-ON nu se lasă mai prejos, acesta face ca sistemele de ridicare fără mâner să se deschidă mecanic.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?