AVENTOS – Diversitate impresionantă pentru sisteme de ridicare

 Cu sistemul AVENTOS, nimic din ceea ce părea greu nu va mai fi complicat pentru tine.

Fie că este vorba de fronturi mari, grele, sistemele de ridicare conferă un plus de confort, iar dulapurile se închid și se deschid mult mai ușor. Libertatea de mișcare pe care o conferă utilizatorului face din AVENTOS un ajutor de nădejde în orice casă.

Acces neîngrădit

Cu toții ne dorim ca acasă să fie o zonă supremă de relaxare, unde toate grijile dispar și te învăluie sentimentul că ai lumea la picioare. AVENTOS oferă toată mobilitatea și libertatea de mișcare de care ai nevoie. Dimineța, la micul dejun, îți poți pune melodia preferată și să te lași condus de pașii de dans. Stai fără griji, pe toată perioada utilizării bucătăriei, dulapurile superioare pot rămâne deschise.

Deschidere uşoară şi închidere confortabilă

Deschiderea ușoară și funcția BLUMOTION integrată pentru AVENTOS asigură o trăire plină de emoție. Precizia la închiderea și deschiderea dulapurilor dovedește calitatea și grija față de confortul utilizatorului. Prin intermediul tehnologiilor de mișcare SERVO-DRIVE sau TIP-ON, sistemele de ridicare fără mânere pot fi realizate ușor.

Rămâne deschis în orice poziție

Sistemele de ridicare AVENTOS devin ușor accesibile pentru închidere pe tot parcursul utilizării. Frontul poate să rămână în poziția dorită, dacă mecanismul de ridicare este reglat. 

Design armonios

Profesionalismul și atenția la detalii definesc sistemul de ridicare AVENTOS. Aceste lucruri se reflectă în rosturile orizontale care determină aspectul luminos al locuinței. 

Premii

De-a lungul timpului, calitatea, designul și funcționalitatea feroneriilor noastre, au impresionat la nivel mondial. Nu o spunem doar noi: premiile acumulate de-a lungul timpului confirmă ușor.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?