Fronturi subţiri, fixare simplă

Tehnologie inovatoare, construcţie simplă

EXPANDO T reprezintă baza sistemului nostru de prindere, în special pentru fronturile subțiri. Sistemul său de fixare – tip ancoră din oțel – asigură o bună fixare în materialele dure. La polul opus, diblurile din plastic asigură fixarea în materiale moi.

Ușor de realizat: trei aplicații

Simplitatea este calea cea mai scurtă către confort. De aceea, am conceput un sistem de fixare ce poate fi folosit împreună cu trei aplicații: sistemele de ridicare, ușile și extragerile.

În acest fel, prin fronturile subțiri, îți oferim un design minimalist în orice încăpere. 

Sisteme de ridicare

Sistemele de ridicare AVENTOS HK, HS și HL realizează sisteme de fixare pentru fronturile ușoare cu poziția de mișcare nemodificată.

Uşi

Mecanismul CLIP TOP BLUMOTION pentru uși subțiri integrează funcția BLUMOTION în balama.

Mobilierul tău nu mai suferă modificări datorită sistemului EXPANDO T. Pentru acest sistem de fixare, găurile din oală nu mai reprezintă o necesitate. Cum niciodată confortul nu este prea mult, CLIP TOP BLUMOTION pentru uși subțiri se integrează cu funcția BLUMOTION.

Sertare

Subtilitatea fronturilor subțiri de mobilier pun în evidență eleganța sertarelor și extragerilor LEGRABOX. De asemenea, grație pozițiilor identice de fixare, montarea fronturilor este executată cu doar câteva mișcări simple.

Multitudine de materiale şi grosimi

Oamenii își arată caracterul prin preferințele pe care le au: vestimentare, muzicale, culinare. Personalitatea noastră se oglindește, însă, și când vine vorba de designul locuinței noastre. Cu  ajutorul sistemului nostru de fixare EXPANDO T, emoțiile tale prind viață. Este adecvat pentru o multitudine de materiale, deci nu vei avea probleme când vine vorba de asortarea elementelor de mobilier.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?