BLUMOTION S – o șină de glisare pentru trei tehnologii de mișcare

Lucrurile simple nu dezamăgesc niciodată. De aceea, Blumotion S vine cu posibilități multiple pentru creearea confortului dumneavoastră. Indiferent că este vorba despre BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION sau SERVO-DRIVE, șina de glisare este ușor de utilizat pentru fiecare tehnologie de mișcare pe care acestea o propun. Aceasta poate fi aplicată atât pentru LEGRABOX, cât și pentru MOVENTO.

BLUMOTION optimizat

Sistemul inteligent BLUMOTION asigură închiderea și deschiderea controlată, amortizată a ușilor.

De asemenea, noua șină de glisare are amortizare optimizată, astfel încât ușile pot fi accesate mai comod ca niciodată.

TIP-ON BLUMOTION

Confortul ideal chiar există. Noțiunea de confort este dată de criterii proprii. În cazul sertarelor sau a extragerilor, credem că ușurința de manevrare este una dintre cele mai importante caracteristici.

Tocmai de aceea iubim așa mult modelul TIP-ON BLUMOTION: acesta oferă o inteligență unică de amortizare, în timp ce închiderea și deschiderea acestora se face cu o simplă atingere. Mai mult, montajul se realizează fără unelte speciale, cât ai spune „BLUMOTION”.

SERVO-DRIVE

Doriți un ajutor în gospodărie?

SERVO-DRIVE este sprijinul tău: prin deschiderea electrică și închiderea atenuată. Toate elementele se adaptează la șina de glisare BLUMOTION S.

Prelucrare simplă și rapidă

Cerințele utilizatorilor de mobilier cresc de la o zi la alta. BLUMOTION S îți oferă un plus de flexibilitate, prelucrarea ușoară și montajul simplu îți ușurează munca. Așa cum te-ai obișnuit, sunt utilizate componentele tehnologiilor de mișcare existente, iar accesoriile rămân neschimbate.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?