Noile funcții ale configuratorului de corpuri de la Blum

Intenționezi să-ți realizezi un mobilier pe comandă? Cu siguranță te surprinzi deseori că faci tot felul de schițe imaginare, în încercarea de a da o formă finală dorințelor tale. 

Cum va arăta mobila?

Ce corpuri se potrivesc mai bine locuinței tale?

Cum știi care sunt nevoile tale reale?

Pentru ce fel de compartimentări poți opta?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care, în mod normal, doar un producător de mobilier îți poate răspunde. Dacă ești chiar tu unul, probabil gândurile tale zboară spre probleme multe mai complexe, precum lipsa timpului sau găsirea unor procedee care să-ți faciliteze munca. 

În oricare dintre aceste două situații te regăseștii, noi încercăm să-ți fim de ajutor. Astfel că îți vom prezenta noile funcții ale configuratorului de corpuri. 

Industria producerii de mobilier este una vastă și plină de provocări, iar profesioniștii din domeniu trebuie să fie mereu creativi și ingenioși, pentru a furniza servicii de calitate superioară clienților lor. Noroc însă cu evoluția tehnologiilor, care au simplificat considerabil drumul de la proiect la produsul finit. 

Și pentru că tot veni vorba de soluții ingenioase, astăzi ne îndreptăm atenția spre configuratorul de corpuri. Dacă ne urmărești de multă vreme, probabil că ai citit articolul nostru anterior, despre cât de rapide sunt configuratoarele digitale de la Blum. De data aceasta, vorbim despre evoluția acestui program. 

Proiectează integral corpuri de mobilier cu configuratorul de corpuri

După cum îi spune și numele, configuratorul de corpuri este un partener de nădejde, ce te ajută să proiectezi integral corpuri de mobilier în browser-ul web. În felul acesta, poți configura, fără erori de proiectare, corpuri pentru mobilă cu feronerie Blum.

Rezultatul complex al acestui „exercițiu” îți facilitează activitatea de producție și te ajută să vizualizezi produsul pe care ți-l dorești. În felul acesta, reduci erorile și sporești eficiența procesului de proiectare.

Spre deosebire de erorile unui „robot”, erorile umane sunt mult mai frecvente, mai ales atunci când ne lăsăm purtați de valul creativității. Configuratorul digital pentru corpuri, reduce semnificativ posibilele greșeli și îți pune gândurile în ordine, pentru a obține un proiect de real succes. 

Configuratorul pentru corpuri cuprinde sisteme box, sisteme de ridicare pentru uși, sisteme de balamale, sisteme de glisare, tehnologii de mișcare și soluții pentru construcții speciale. Astfel vei putea proiecta rapid corpuri de dimensiuni standard și fronturi din diferite materiale. Totodată, te poți juca și la nivelul configurației interioare a corpurilor de mobilier și poți alege tipul de feronerie. Rezultatul planificării poate fi salvat și reactualizat, în funcție de ideile ce-ți mai vin pe parcurs. 

În ceea ce privește profesioniștii din domeniu, aceștia au acces la asistență online gratuită pentru construcția corpurilor 3D. În plus, proiectanții pot accesa și date CAD sau alte informații utile, pe care să le transmită montatorilor. Însă, fiecare utilizat poate opta pentru vizualizarea rezultatelor în format 2D sau 3D. 

Aceasta aplicație online funcționează fără instalare, gratuit, și este actualizată permanent cu funcții și produse noi. Accesul se face pe bază de înregistrare, de pe orice device ai la îndemână. În videoclipul următor, poți vedea o demonstrație despre cum poate fi acesta utilizat: 

 

Care sunt noile funcții ale configuratorului de corpuri

Așa cum ți-am spus încă de la început, dorim să-ți vorbim despre cele patru noi funcții adăugate. Indiferent de etapa în care se află proiectul tău –  proiectare, comandă sau producţie – configuratorul de corpuri te ajută să dai viață chiar și celor mai neobișnuite idei ale tale. 

Dacă până acum configuratorul era simplu și extrem de rapid, cu noile funcții treaba va merge ca pe roate. 

1.SERVO-DRIVE pentru extrageri

Și până acum configuratorul dispunea de tehnologii de mișcare. În schimb, cu sistemul SERVO- DRIVE pentru extrageri îți vei putea configura acum sistemele de ridicare și sistemele de extrageri cu susţinere electrică la deschidere. 

Cum poți face asta? Ei bine, proiectezi sistemul box sau sistemul de glisare dorit și selectezi apoi tehnologia de mișcare SERVO-DRIVE. Imaginează-ți doar cât de lin se vor deschide corpurile tale de mobilier, dintr-o simplă atingere a frontului. 

2. Modificarea lățimii corpului

Ai proiectat deja un corp de mobilier, dar ți-ar plăcea să-l vezi și într-o altă variantă, în care lățimea este mai mare? Configuratorul pentru corpuri are o nouă funcție care se numește chiar așa, modificarea lățimii corpului. Când alegi să faci această schimbare, trebuie să ai în vedere și rostul stânga/ dreapta, din setările de bază. Stai fără grijă, configuratorul de corpuri va schimba automat feroneriile. Îți surâde această idee?

3. Înălţime de depozitare

O altă funcție constă în schimbarea înălțimei de depozitare. În funcție de specificul dulapului tău – pentru dosare de birou, pentru cărți, pentru veselă, pentru provizii ș.a. – configuratorul de corpuri îți indică automat spațiul de care ai nevoie. În felul acesta îți satisfaci nevoile și folosești în mod optim fiecare centimetru. 

4. Fronturi duble asimetrice

 În cazul în care proiectul este mai amplu și îți dorești să proiectezi corpuri cu fronturi duble și lățimi diferite, noua funcție îți va îndeplini această nevoie.  

Când vine vorba despre realizarea unor corpuri de mobilier, se prea poate să pierzi din vedere multe aspecte. Configuratorul de corpuri și interfața sa intuitivă ajută producătorii și pasionații de bricolaj să reducă costurile de proiectare și implicit timpul alocat. De asemenea, nu mai trebuie să alergi la propriu prin magazine în căutarea materialelor potrivite, căci configuratorul cuprinde o gamă variată de articole din care să alegi. Dacă ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi sau să ne vizitezi la showroom-ul Feroliv.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?