Blum pentru mobilier fără mânere

Cu toții știm că ,,nicăieri nu-i ca acasă”. Casa ta reprezintă locul unde ai libertate deplină, doar tu știi ce faci și cum faci. Acasă, te bucuri de spațiul tău intim și nimic nu te poate împiedica să trăiești așa cum vrei.

Tehnologiile de mișcare pentru uși și extrageri au acest atu: pun confortul tău pe primul plan. Astfel, fiecare mișcare capătă fluiditate și îți devine suport pentru orice activitate.

O singură temă: mobilier fără mânere

Mobilierul fără mânere te inspiră în privința designului. Ai la alegere numeroase modele și cel ideal nu va mai fi atât de greu de găsit.

Trei aplicaţii

Ai pățit vreodată să te incomodeze mânerele dulapurilor? Pentru astfel de momente, am conceput sisteme practice, care să nu necesite mânere. Cu ajutorul tehnologiilor de feronerie, puteți proiecta sisteme de ridicare, uși și extrageri, care pot fi adaptate în orice loc din locuința dumneavoastră.

Patru tehnologii de mişcare

BLUMOTION, SERVO DRIVE, TIP-ON BLUMOTION și TIP-ON realizează mobilierul ideal casei tale la diferite grade de confort. Fie electric, fie mecanic, programul nostru îți oferă soluția cea mai bună pentru o mulțime de aplicații.

Linie clară şi rost exact

Datorită tehnologiei de deschidere de la Blum, sistemele de ridicare, ușile și extragerile fără mânere se realizează cu un rost începând de la 2,5 mm. Acesta oferă libertatea de care locuința ta are nevoie. Treburile casnice nu mai sunt o problemă, atunci când ai tehnologiile potrivite pentru o organizare optimă.

Posibilităţi infinite

Proiectarea sistemelor de ridicare fără mânere a ușilor și extragerilor este sprijinită de către tehnologiile de mișcare de la Blum. Pentru fiecare încăpere, ai libertatea de a alege dacă preferi un sistem complet electric, complet mecanic sau combinat.

Practic şi confortabil

Mai știi când apăreau în filme tot felul de dulapuri „magice”, care cu o singură atingere se deschideau? Adevărata magie din spatele acestora este, de fapt, tehnologia, iar acum o poți aduce și la tine acasă. O ușoară atingere cu mâna, piciorul sau șoldul este suficientă pentru a deschide sistemele de ridicare, ușile și extragerile.

Confortabil şi exact

Imaginea armonioasă pe care o creează tehnologiile noastre este dată și de către reglajul confortabil pe care îl au. Aspectul uniform este obținut numai cu doar câteva mișcări, iar montarea se face simplist, fără unelte.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?