CLIP top BLUMOTION negru onix

Este știut faptul că negrul este o culoare care se integrează extrem de ușor în orice locuință și nimic nu emană un farmec mai aparte. Clasicul și modernul se unesc într-o singură culoare care prezintă eleganță atât în interior, cât și în exterior. Balamalele de culoare negru-onix se integrează armonios și conferă un aspect deosebit. În materie de design, beneficiezi de mai multă libertate de realizare a corpurilor de mobilier, la o calitate ridicată.

Design elegant pentru aspect desăvârșit

În amenajările interioare, culorile închise sunt în tendințe. Din acest motiv, fie că vorbim despre balamale standard, balamale pentru uși profilate sau balamale cu lezenă, toate sunt disponibile în culoare închisă. Pentru o calitate ridicată a mișcării, BLUMOTION este soluția. Amortizarea pe care o deține se poate dezactiva oricând dorești, inclusiv în cazul ușilor mici și ușoare.

STRANDARD 110

CLIP top BLUMOTION oferă funcționalitate, o închidere silențioasă și poate fi integrat cu ușurință în mobilierul tău.

BALAMA CU LEZENĂ

Inclusiv aplicațiile cu lezenă se pot realiza cu CLIP top BLUMOTION negru-onix.

BALAMA 155 CU PUNCT INSERȚIE 0

Iubim designul interior mai ales când vorbim despre CLIP TOP de culoare negru-onix. Deschiderea simplă, accesul excelent, designul uniform- aceasta este rețeta eleganței și confortului.

BALAMALA PENTRU RAMĂ DE ALUMINIU

Cu ajutorul lui CLIP top lemnul și aluminiul sunt ca Yin și Yang. Cele două materiale diferite ajung să realizeze o formă estetică desăvârșită.

BALAMA 155 CU PĂTRUNDERE 0

Simplifică-ți viața cu ajutorul balamalei CLIP top cu unghi mare și pătrundere 0. Extragerile se pot deschide fără probleme și asigură un acces optim.

BALAMA 107

Balamaua CLIP top BLUMOTION 107 are o adâncime redusă a găurii destinate oalei de balama, de numai 11,5 mm.

SISTEME DE BALAMALE NEGRU-ONIX

Integrarea componentelor emană armonie atât în designul interior cât și în cel exterior.

BALAMA PENTRU RAMĂ DE ALUMINIU

Cu CLIP top negru-onix  lemnul și metalul formează o simfonie de materiale diferite.

BALAMAUA PENTRU UȘĂ PROFILATĂ

Ușile de profil, fronturile groase pot fi realizate cu CLIP top BLUMOTION. Pentru o funționalitate optimă, sistemul BLUMOTION se poate dezactiva și induvidual.

BALAMA ÎN UNGHI

Pentru dulapurile pe colț cu fronturile care sunt în contact direct sau sau retrase este potrivit CLIP top BLUMOTION cu fixare tip INSERTA.

Premii

De-a lungul timpului calitatea, profesionalismul și nu în ultimul rând, designul și funționalitatea feroneriilor noastre au impresionat la nivel mondial. Nu o spunem doar noi: premiile primite pot confirma faptul că îndeplinirea nevoilor clienților noștri este obiectivul nostru principal.

Găsiți alte informații cu privire la premiile obținute de produsele Blum aici.