LEGRABOX

Casa este oaza noastră inspirațională și locul unde ne încărcăm energia pentru ziua următoare. Dispoziția ta, starea de spirit depind, în mare parte, de ambientul din fiecare colț al încăperii tale. Mai mult decât atât, culorile pe care le alegem pentru crearea confortului mult dorit au un rol și mai important.

Programul LEGRABOX emană diversitate. Acum, sertarele și extragerile – simple sau interioare – pot fi concepute în diverse culori, înălțimi și lungimi nominale. Astfel, casa ta dobândește o alură elegantă, plină de rafinament și devine locul unde inima se îndreaptă către refugiu.

Prezentare generală culori

Programul LEGRABOX pune la dispoziție o gamă variată de culori și materiale.Te-ai săturat de urmele de pe mobilierul tău? Mulțumită oțelului inoxidabil, efortul în ceea ce privește curățenia se simplifică, pentru că vine în dotare cu un strat anti-amprentă. Totodată, pentru o atmosteră distinsă, oțelul cu stratificare mată poate fi secretul în ceea ce privește designul casei tale.

Șină de corp

Finețea șinei de corp LEGRABOX convinge de la primul milimetru. Datorită forțelor reduse de deschidere pe care le deține, aceasta se sincronizează cu trenul de rulare. Astfel, se obține o trecere și o rulare ușoară, pentru o încărcare dinamică între 40 și 70 de kg.

Sistem de compartimentare interioară AMBIA-LINE

Rețeta succesului este dată de capacitatea omului de a-și găsi echilibrul în viață. Acesta din urmă este obținut prin origanizarea acțiunilor și obiectivelor. Devino o persoană organizată începând de acasă prin intermediul sistemului de compartimentare interioară AMBIA-LINE.

Compartimentarea interioară este adaptată special la sistemul LEGRABOX și îți oferă variante multiple de organizare interioară a corpurilor de mobilier.

Tehnologii de mișcare

Datorită sistemului de amortizare BLUMOTION, te vei bucura tot timpul de o închidere lină și silențioasă. În ceea ce privește fronturile fără mânere LEGRABOX, acestea se pot combina cu sistemul electric de deschidere, SERVO-DRIVE. Dacă doriți asistență mecanică la deschidere, sistemul box este disponibil atât cu TIP-ON BLUMOTION cât și cu tehnologia TIP-ON integrată.

Soluții practice de dulapuri

Lucrul în bucătărie devine mult mai ușor datorită soluțiilor practice pentru dulapuri. În același timp, beneficiezi de suficient spațiu pentru un acces cât mai confortabil.

SPACE TOWER

Dulap de provizii practic pentru acces confortabil.

Dulap sub chiuvetă

Dulap pentru mai mult spaţiu de depozitare în zona chiuvetei.

Dulapuri înguste

Cea mai simplă posibilitate de a utiliza chiar şi cele mai mici spaţii de depozitare.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?