CABLOXX, protecție împotriva accesului neautorizat

cabloxx

De câte ori ți s-a întâmplat să-ți umble copiii prin documente importante? Sau să rătăcești bijuteriile sau obiecte de valoare? Și de cele mai multe ori se întâmplă să-ți dai seama de lipsa acestora fix atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. Știm cât de neplăcut este acest sentiment, din acest motiv încercăm să-ți venim în ajutor cu o soluție practică.

Dacă ai în vedere realizarea unui mobilier la comandă, poți integra această soluție la nivelul unuia dintre sertare sau dulapuri. De asemenea, poți crea un dulap de sine stătător, în care să aplici acest sistem de securizare. În cele ce urmează, îți vom prezenta în detaliu sistemul CABLOXX.

CABLOXX, siguranță integrată în mobilier

Accesoriile de feronerie de la Blum sunt dintre cele mai variate. Astfel, poți crea multiple soluții ingenioase pentru mobilier, cu ajutorul cărora să-ți faci viața mai ușoară.

CABLOXX are un design versatil. Din acest motiv poate fi utilizat atât în spații personale, cât și profesionale.

La birou, acest sistem poate proteja documentele confidențiale de ochii curioșilor. În bucătărie. Într-un spațiu comercial, poate fi folosit pentru expunerea și, totodată, protecția obiectelor de valoare. În dressing, poate asigura ordinea sertarelor, cât și siguranța bijuteriilor sau a altor accesorii prețioase. În baie, poate fi integrat pentru dulapurile ce conțin medicamente, detergenți sau alte substanțe toxice la care ar putea avea acces copiii.

Acestea sunt doar câteva exemple. Poți folosi CABLOXX oriunde consideri că este nevoie de siguranță.

cabloxx

Pe lângă designul versatil, un alt beneficiu al acestui sistem de protecție împotriva accesului neautorizat este flexibilitatea. CABLOXX poate fi combinat cu diferite sisteme box, precum LEGRABOX și TANDEMBOX. De asemenea, poți obține eficiență maximă dacă îmbini acest sistem de închidere cu sistemele de glisare MOVENTO sau TANDEM. În ceea ce privește tehnologiile de mișcare, CABLOXX poate fi utilizat cu oricare dintre BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION sau TIP-ON.

CABLOXX poate fi reglat pe înălțime, lateral, înclinație și adâncime. Fiecare dintre aceste posibilități de reglare îți oferă accesibilitate și vizibilitate.

Protecție împotriva accesului neautorizat într-un program compact

Din punct de vedere tehnic, CABLOXX este alcătuit dintr-o bară de blocare, componente de blocare și accesorii. Bara de blocare poate avea deja premontate unitățile de blocare și este disponibilă în diferite lungimi. Componentele de blocare au diferite culori: negru terra, gri orion, alb gri și alb mătase. În felul acesta piesele de închidere se pot adapta la culoarea fiecărui sistem box.

Indiferent de sistemul de extragere, CABLOXX nu se montează pe laterală. ci direct pe front. Astfel CABLOXX nu are nici un efect asupra montării și prelucrării fiecărui sistem de extragere. În plus, șablonul de pre-găurire te asistă în fixarea precisă a barelor de blocare, distanțierelor și arborilor de sincronizare, la fel ca și pozițiile de găurire pentru piesa de închidere sau cotele de găurire pentru sincronizare.

cabloxx

Dacă îți place soluția pe care ți-am propus-o și dorești să o integrezi în viitoarele tale proiecte de mobilier, te așteptăm la Feroliv. Suntem partener BLUM și comercializăm sisteme pentru uși culisante, sisteme pentru sertare, balamale, accesorii pentru mobilă și accesorii pentru dressing.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?