Două soluții inovatoare pentru mobilier cu feronerie marca Blum

soluții inovatoare pentru mobilier

Astăzi îți vom prezenta două soluții inovatoare pentru mobilier pe care să le oferi la rândul tău clienților tăi, dacă ești producător de mobilier. Totodată, ne dorim să fim o sursă de inspirație și pentru cei ce au în plan crearea propriului mobilier.

După cum prea bine știi, avantajele mobilierului la comandă sunt multiple. Din punctul nostru de vedere, optimizarea fiecărui colțișor este cel mai important dintre ele. Iar optimizarea merge mână-n mână cu adaptabilitatea la nevoile celor ce o vor folosi. Așadar, o mobilă realizată la comandă, fie ea pentru bucătărie, living, dormitor, hol sau baie, trebuie să satisfacă pe de-o parte dorințele și viziunea proprietarilor.și, pe de altă parte să fie cât se poate de funcțională și practică.

Din acest motiv, astăzi îți aducem la cunoștință două dintre noutățile din acest domeniu, pe care le poți pune imediat în practică cu accesoriile de feronerie de la Blum.

Space Step, o soluție personalizată pentru plintă

Ai copii care nu ajung la chiuvetă? Ești mic de înălțime și accesezi cu greu lucrurile depozitate în dulapurile suspendate? Uită de această problemă. Feroliv îți propune Space Step, o soluție inovatoare pentru mobilier, ce poate fi realizată cu feronerie marca Blum. Aceasta se recomandă în zonele utilizate în mod frecvent, cu atât mai mult cu cât are dublă întrebuințare: spațiu de depozitare și platformă înălțătoare.

Space Step este o soluția funcțională ce se realizează la nivelul plintei dulapului și oferă siguranță, accesibilitate, utilitate, dar și un design plăcut. De asemenea, Space Step are multiple posibilități de personalizare. Pentru eficiență maximă, această soluție poate fi combinată cu tehnologiile de mișcare de la Blum. Îți recomandăm sistemul electric de asistență la deschidere SERV0-DRIVE pentru mai mult confort în cadrul proceselor de lucru din bucătărie. Astfel noul spațiu de depozitare creat se va deschide ușor și se va închide lin și silențios.

Un alt beneficiu al lui Space Step constă în susținerea unei greutăți destul de ridicate. Soluția se fixează automat când este supusă unei sarcini de minim 8 kg. În ceea ce privește sistemele box, Space Step poate fi asociat cu LEGRABOX și TANDEMBOX. În cazul sistemelor de glisare, acesta se potrivește perfect cu MOVENTO. De asemenea, tehnologiile de mișcare, cum ar fi TIP-ON Blumotion, pot fi implementate cu ușurință.

soluții inovatoare pentru mobilier

Soluții inovatoare pentru mobilier: opritorul pentru poliță

Cea de-a doua soluție inedită în domeniul mobilei este opritorul pentru poliță.

Spațiul de locuit trebuie să fie dominat atât de un design plăcut, cât și confort. Din acest motiv, Blum a creat un opritor practic pentru polițele cu TANDEM și MOVENTO. Acesta este discret, ergonomic și menține polița în poziție deschisă. Opritorul pentru poliță poate fi folosit atât în bucătărie, cât și în alte încăperi ale locuinței, deoarece rămâne în siguranță. Totodată, această soluție inovatoare folosește tehnologiile de mișcare BLUMOTION; TIP-ON BLUMOTION și TIP-ON. Fiecare dintre acestea oferă polițelor extractibile un confort ridicat al mișcării.

Opritorul pentru poliță nu se clatină, nu se deplasează și poate fi utilizat ca zona de lucru sau de depozitare. Polița rămâne deschisă în siguranță pe perioada utilizării și poate fi considerată o extindere rapidă a zonei de lucru. Spre exemplu, aceasta poate lua cu ușurință locul unui bar personal, în funcție de dimensiunea pentru care optezi. În cazul în care spațiul nu îți permite, poți alege ca polița să se retragă în dulap. Eliberarea opritorului se efectuează datorită sincronizării, într-o manieră confortabilă. În plus, pârghia se ridică cu o singură mână.

Dacă îți place această idee și vrei să o integrezi în mobilierul tău, va trebui să ai în vedere și sistemul de glisare.

soluții inovatoare pentru mobilier

Funcționarea ușoară și fixarea sigură sunt două dintre caracteristicile definitorii ale acestei soluții inovatoare. Dacă te-au inspirat cele două soluții și te gândești deja la cum le-ai putea integra în proiectele tale, fă-ne o vizită. La Feroliv, vei găsi ajutor specializat, dar și accesoriile de feronerie de care ai nevoie. Ne găsești pe strada Jijia, nr. 12, în cartierul Alexandru Cel Bun, Iași.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?