Ajutoare pentru prelucrare de la Blum la promoție

Se spune că veștile bune circulă repede, iar octombrie debutează cu o astfel de veste.

În perioada 1 octombrie 2020 – 31 martie 2021, Blum și distribuitorii săi ți-au pregătit o campanie promoțională pentru produsele din categoria Ajutoare de prelucrare.

Campania se adresează persoanelor juridice care activează în industria producerii de mobilier, cu sediu pe teritoriul României.

Descoperă detalii despre produsele pentru care poți opta și beneficiile campaniei în cadrul acestui articol, apoi contactează-ne dacă dorești să afli mai multe sau ești interesat de o achiziție.

Echipamente incluse în campania promoțională Blum

Ca producător de mobilier, știi cu siguranță cât de importantă poate fi o mână de ajutor. Ba mai mult, dacă ai avut experiența automatizării proceselor, știi că un echipament care să-ți ușureze munca este de neprețuit.

Ajutoarele de prelucrare de la Blum pe care ți le vom prezenta reprezintă un adevărat upgrade pentru orice companie producătoare de mobilier. Acestea ușurează semnificativ procesul de lucru și te vor ajuta să crești productivitatea angajaților tăi.

Hai să vedem despre ce echipamente vorbim:

 1. MINIPRESS P

Principalul produs inclus în această campanie este mașina de montare și găurire MINIPRESS P. Aceasta îți asigură o prelucrare precisă în montarea balamalelor, precum și în cazul altor activități adiacente:

 • Găurirea și montarea balamalelor;
 • Găurirea și montarea plăcuțelor de balamale (drepte și în cruce);
 • Găurirea și montarea demontabililor;
 • Efectuarea seriilor de găuri în sistem de 32 mm (9 găuri doar cu MZK.190S);
 • Prelucrarea pentru mecanismele de ridicare AVENTOS;
 • Prelucrarea fronturilor pentru LEGRABOX, TANDEMBOX și METABOX;
 • Prelucrarea pentru elementul de reglare a frontului de sertar;
 • Alte prelucrări de corp.

MINIPRESS P poate, de asemenea, să realizeze diferite scheme de găurire fără unelte. Mai mult, mandrinele au o prindere ușoară, ceea ce asigură schimbarea rapidă și confortabilă a burghielor.

Veștile bune nu se încheie aici. Campania promoțională derulată în colaborare cu Blum îți pune la dispoziție și accesoriile necesare pentru această mașinărie. Masa de lucru, indicatorul de poziție, presorul pneumatic, indicatorul de centru, rigla prelungitoare, suportul pentru riglă, opritorul și diferite tipuri de burghiu sunt doar câteva dintre acestea.

Pentru a afla întreaga listă de accesorii, dar și prețurile aferente acestora, apelează la numărul de WhatsApp disponibil pe site-ul nostru.

2. Dispozitivele de asamblare

Următoarea categorie de echipamente incluse în campania promoțională este reprezentată de dispozitivele de asamblare.

Dacă asamblarea îți dă bătăi de cap, cele trei tipuri de dispozitive destinate acestei activități îți vor fi de real ajutor în montarea sertarelor. Fiecare dintre acestea sunt adaptate necesităților tale de prelucrare. 

Principalul avantaj al acestor dispozitive este confortul la montaj.Utilizarea este simplă și prietenoasă, iar sertarul tău beneficiază de durată de viață extinsă.

Așa cum îți spuneam mai sus, dispozitivele de asamblare sunt disponibile în trei variante. Descoperă-le în acest articol

3. Matrițele și șabloanele pentru montare

Șabloanele și matrițele pentru montare te ajută să transmiți simplu și exact dimensiunile necesare la montare. 

Cum poți folosi aceste șabloane? 

Ei bine, una dintre cele mai comune utilizări este în cadrul prelucrării sistemelor de extragere. Principala lor caracteristică stă în susținerea optimă în prelucrarea de fronturi, corpuri și sertare. 

De asemenea, cu matrițele noastre fiabile, ca de exemplu șablonul universal de găurire, pozițiile de fixare pot fi punctate sau pre-găurite cu mare precizie.

Șabloanele pot fi potrivite și atât pentru montarea sistemelor de balamale, cât și pentru prelucrarea sistemelor de ridicare. 

Șabloanele și matrițele incluse în campania promoțională din perioada 01 octombrie 2020 – 31 martie 2021 sunt: 

 • Șablonul universal cu riglă;
 • Șablonul de găurire pentru LEGRABOX;
 • Burghiu centrare;
 • Șablon de găurire pentru BLUMOTION și TIP-ON;
 • Șablon universal singular;
 • Șablon de găurire pentru TANDEM și MOVENTO;
 • Șablon de găurire universal. 

Dacă vrei să analizezi în detaliu aceste echipamente, le găsești pe site-ul nostru, în secțiunea Catalog Produse.

Regulamentul campaniei Ajutoare pentru prelucrare de la Blum

Campania promoțională Ajutoare pentru prelucrare este organizată de Blum România S.R.L. prin intermediul distribuitorilor săi, în cazul de față prin Feroliv. 

Participanții pot achiziționa unul sau mai multe produse dintre cele menționate și trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

 • Participantul va comanda de la distribuitorul Blum România S.R.L, Feroliv, pe durata promoției configurațiile de MINIPRESS P, accesoriile și/sau șabloanele dorite.
 • Participantul care are deja una sau mai multe configurații de MINIPRESS P poate comanda accesorii și șabloane aferente acesteia/acestora și necesare în vederea:
 1. Înlocuirii unora defecte;
 2. Măririi numărului de operațiuni posibil a fi executate (exemplu: cap de găurire pentru MINIPRESS P 8 axe, cap de găurire pentru MINIPRESS P 9 axe, diverse matrițe pentru presare etc.);
 3. Ușurării operațiunilor (exemplu: set mandrine rapide etc.);
 4. Constituirii unei rezerve minime rezonabile de accesorii consumabile: burghie, freze.
 • În vederea obținerii garanției pentru configurațiile de MINIPRESS P comandate și achiziționate, montajul și punerea în funcțiune trebuie să fie făcute în locația menționată de participant, în mod obligatoriu doar de către unul dintre specialiștii S.C. Blum România S.R.L.

Campania Ajutoare pentru prelucrare are ca scop ușurarea și îmbunătățirea calității prelucrărilor în vederea montării feroneriei Blum și este adresată strict producătorilor de mobilier.De aceea, ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile de accesorii care nu sunt în cantități rezonabile, în special cele referitoare la burghie și freze.

Participantul va lua în considerare data limită a promoției și va face diligențele necesare pentru a lansa comenzile către distribuitorul S.C. Blum România S.R.L., Feroliv, în așa fel încât livrarea produselor comandate să se facă nu mai târziu de data de 31.03.2021. Recomandăm ca ultimele comenzi să fie lansate de către participanți nu mai târziu de 15.03.2021.

În cazul în care se constată încălcarea oricăreia dintre condițiile de validare de mai sus, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu da curs comenzilor participantului în condițiile prezentei promoții.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?