Dulapul de sub chiuvetă, spațiul ingenios din bucătărie

dulapul de sub chiuvetă

Bucătăria este, fără dar și poate, locul în care punem diverse idei cap la cap, în scopul de a crea ceva deosebit. Aici ne depășim pe noi înșine și dăm viață unor rețete de care să ne bucurăm în familie. Pentru toate acestea, avem nevoie să acordăm o atenție deosebită detaliilor, dar și de un spațiu suficient în care să ne depozităm ustensilele pe care le folosim.

Te-ai gândit vreodată ce ai putea face cu spațiul de sub chiuvetă?

Ei bine, utilizat cum trebuie, locul rămas sub chiuvetă poate deveni un spațiu ingenios ce îți va veni cu siguranță în ajutor.

 

Dulapul de sub chiuvetă, spațiu de depozitare și organizare

De obicei, sub chiuvetă găsim coșul de gunoi, alături de diverse produse de curățare. Cum ar fi însă dacă ai organiza acel spațiu cu ceva mai mult tact?

Dulapul de sub chiuvetă este o modalitate rapidă de a câștiga mai mult spațiu în bucătărie și, în același timp, de a oferi mobilierului un aspect modern. Designul decupat după particularitățile spațiului, precum și componentele marca Blum ce „construiesc” acest dulap oferă garanția unui rezultat ce va atrage toate privirile.

Haide însă să vedem cum te poate ajuta un astfel de dulap.

dulapul de sub chiuvetă și beneficiile lui

Componentele unui dulap sub chiuvetă

Un spațiu aparent „banal” poate deveni extrem de practic cu soluțiile de feronerie potrivite. În cazul dulapului de sub chiuvetă, cele mai utilizate componente în crearea lui sunt LEGRABOX și TANDEMBOX. Aceste sisteme box oferă nu doar un spațiu de depozitare considerabil, ci și acces rapid la lucrurile depozitate în ele.

Pentru deschidere cu o simplă atingere, poți opta pentru susținerea electrică din partea SERVO-DRIVE. Aceasta devine cu atât mai benefică atunci când ai mâinile ocupate ori ude. În plus, prin extragerea totală pe care dulapul o permite, ai vizibilitate sporită și poți face curățenie mult mai ușor.

Tot pentru optimizarea experienței, poți alege sistemele practice de compartimentare AMBIA-LINE sau ORGA-LINE. Cu acestea, organizarea va fi la ea acasă în bucătăria ta și fiecare detergent sau ustensilă va avea propriul loc dedicat în dulap.

Credem că dulapul de sub chiuvetă marca BLUM va deveni prietenul de care nu știai că ai nevoie în bucătărie. Va fi spațiul extra ce îți va veni în ajutor în momente de impas. Dacă ești interesat de achiziționarea acestuia, consultă secțiunea de magazin de pe site-ul nostru sau vino în showroom.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?