Movento: un sistem de glisare sincronizat

movento

Care sunt planurile tale pentru anul acesta? Dacă ți-ai propus să realizezi cât mai multe proiecte de mobilier, îți dorim ca acestea să se bucure de succes. Ba mai mult, ne-ar plăcea să fim parte din poveste și să te ajutăm cu lucrurile la care ne pricepem noi cel mai bine: accesorii de feronerie potrivite. Chiar dacă de cele mai multe ori sunt trecute cu vederea, acestea asigură o durată de viață mai lungă a mobilei. Totodată, acestea îți pot ușura sau îngreuna activitatea, în funcție de calitate, funcționalitate și, de ce nu, design. Fie că ne referim la sisteme de balamale, de ridicare sau de glisare, acestea îți protejează mobilierul și îți oferă confort la utilizare.

Cel mai probabil ai trăit pe propria piele sau ai auzit în cercul tău de cunoștințe despre problemele ce pot apărea în cazul unui mobilier folosit foarte des. Deschiderile forțate, închiderile zgomotoase, lăsarea ușilor, deplasarea sertarelor sunt printre cele mai frecvente.
Așadar, pe principiul „paza bună trece primejdia rea”, să ai în vedere în cadrul proiectelor tale accesorii de feronerie de cea mai bună calitate. Noi îți venim în ajutor, ca și până acum, cu sugestii și idei. Astăzi ne îndreptăm atenția spre unul dintre sistemele noastre de glisare, MOVENTO.

 

Movento, un sistem de glisare sincronizat, precis și flexibil

Care sunt așteptările tale în ceea ce privește un sistem de glisare? După cum îi spune și numele, sistemul de glisare este cel care face posibilă deschiderea și închiderea unui sertar. Acesta este alcătuit din două lame de sertar, una exterioară și una interioară. Între cele două lame există o lamă intermediară, care asigură închiderea și deschiderea sertarului.

Însă MOVENTO nu se rezumă doar la asta. Dacă ar fi să-l definim, am spune că acest sistem de glisare are la bază evoluția mișcării. O evoluție studiată, apărută din dorința de a oferi clienților o adevărată experiență în ceea ce privește proiectul de mobilier.

După cum prea bine știi, mobila nu mai este demult doar un lucru strict necesar, ce are ca scop depozitarea de obiecte. Mobila a devenit elementul central al amenajării, iar oamenii își investesc toată energia în crearea unor piese ce captează toate privirile.

MOVENTO poate fi considerat „ingredientul secret” al proiectul tău, căci mobilierul va avea proprietăți de rulare mai precise, închideri și deschideri line și sincronizate. De asemenea, acest sistem de glisare se mulează perfect pe orice idee de mobilier, indiferent de zona în care fi amplasat.

Datorită rolelor de plastic cu uzură redusă, precum și a sincronizării șinelor și trenului de rulare, extragerile vor rula uniform.

În plus, multiplele posibilități de reglare te vor încânta. Pe lângă înălțime și înclinare, MOVENTO se poate regla și pe lateral sau adâncime. Astfel, se poate obține foarte repede și simplu o imagine estetică a rosturilor, fără a fi nevoie de unelte. Acest sistem de glisare este disponibil pentru încărcare dinamică de 40 și 60 kg. Totodată, sistemul de glisare convinge prin stabilitate crescută și valori de cădere bune.

În ceea ce privește tehnologiile de mișcare, MOVENTO este compatibil atât cu sistemul SERVO-DRIVE, cât și cu TIP-ON BLUMOTION sau TIP-ON. Acest fapt permite proiectantului de mobilier să se joace în materie de idei și să creeze mobilier cât mai tehnologizat. MOVENTO îți oferă posibilități pentru fronturi fără mânere, iar deschiderile vor fi realizate cu o simplă atingere.

 

Movento, un sistem de glisare adaptat la nevoile de zi cu zi

Fie că ești producător de mobilier sau pasionat de bricolaj, cu siguranță ideile tale pornesc de la nevoi specifice. Sistemul de glisare MOVENTO funcționează pe același principiu. Adaptabilitatea și flexibilitatea sunt două dintre principalele caracteristici ale acestuia. Fie că intenționezi să integrezi acest sistem în cadrul bucătăriei, fie într-o altă încăpere a locuinței, MOVENTO răspunde cu brio oricărei provocări. De asemenea, datorită extragerii totale a sistemului de glisare, pot fi accesate ușor și provizii care sunt depozitate în ultimul colț al sertarului.

Montarea flexibilă, atât pe fundul de corp cât și pe lateralele corpului, te ajută să economisești timp. Cât despre tehnologia de cuplare, cuplarea și decuplarea sertarelor se realizează în doar câteva momente.

Din punct de vedere al designului, MOVENTO este un sistem de glisare ascuns, ceea ce-l face potrivit chiar și pentru sertarele din lemn. În plus, acesta oferă câteva beneficii utilizatorului mobilierului:

  • Garantează o durată lungă de viață a mobilierului;
  • Oferă vizibilitate și accesibilitate datorită extragerii totale;
  • Asigură o capacitate mare de depozitare;
  • Încântă prin calitatea mișcării.

 

Feroliv, pentru accesorii de feronerie de calitate

Blum susține cele mai creative idei de design prin accesorii de feronerie la cele mai înalte standarde. Dacă ți-am stârnit curiozitatea cu acest sistem de glisare, află că pe acesta dar și multe alte accesorii utile în proiectele tale, le poți găsi la Feroliv. Poți să-ți faci o idee despre produsele noastre pe site-ul nostru, sau ne poți vizita în magazinul fizic de pe strada Jijia, numărul 12, cartierul Alexandru cel Bun, Iași.

 

 

 

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?