MODUL, o balama cu design plăcut și calitate premiată

modul

Cu toate că mulți dintre noi nu le acordăm importanța cuvenită, balamalele au un rol important în aspectul general al mobilierului. Când vorbim despre corpurile de mobilier, mai ales cele utilizate în mod frecvent, balamalele dictează armonia cu care ușile se deschid și se închid.

Deseori auzim că „detaliile fac diferența”, iar noi suntem total de acord cu această afirmație, căci în cazul mobilei fiecare mic accesoriu de feronerie are un scop bine definit. Cât despre balamale, acestea oferă durabilitate și îți ușurează viața, căci tare neplăcut este să scârțâie ușa la fiecare deschidere, să se lase ușile dulapurilor după un anumit timp sau chiar să cadă când ți-e lumea mai dragă.

Ți-am mai prezentat unele balamale disponibile la Feroliv. Astăzi îți facem „cunoștință” cu MODUL, una dintre cele mai apreciate balamale.

Aceasta este ideală pentru mobilierul ce se dorește a fi elegant, deoarece aspectul său delicat se integrează perfect. Spre deosebire de balamaua CLIP-TOP despre care ți-am vorbit recent și care este mai groasă, MODUL are un aspect mai puțin robust. Acest lucru o face să fie o balama ideală pentru mobilierul ce denotă eleganță.

Designul plăcut și calitatea dau tonul întregului mobilier

Dacă acorzi o atenție deosebită mobilierului, astfel încât să fie pe placul tău și te asiguri că întrece așteptările, trebuie să ai grijă la toate accesoriile din care este compus. În special dacă este vorba de elemente des utilizate ce s-ar putea deteriora de-a lungul anilor.

modul balama blum

Important este să impresionezi atât prin design, cât și prin calitate. Cu siguranță ai remarcat la un moment dat cât de frumoasă era o mobilă, însă cât de neplăcute erau închiderile și deschiderile din cauza balamalelor. Genul acesta de situații te vor determina să alegi cu atenție accesoriile de feronerie în ceea ce privește mobilierul tău.

La Feroliv poți găsi o varietate de balamale ce vor purta cu mândrie ani buni și siguri ușile pe care le alegi. Unul dintre tipurile de balamale foarte apreciat este MODUL. Aceasta va contribui la siguranța fixării ușii atunci când este închisă. De asemenea, dispune de un design atrăgător, finuț, ce va accesoriza în mod armonios mobilierul pe care îl însoțește. Nu putem spune că va fi vedeta mobilierului din punct de vedere vizual, dar cu siguranță va fi apreciată. Culoarea discretă îi permite să fie un produs calitativ, de bun gust.

MODUL, sinonimul eficienței și al siguranței

De-a lungul timpului, balamaua MODUL a fost foarte apreciată pentru tehnica sa de montare prin strângerea șurubului la întrepătrunderea brațului cu plăcuța de montaj. În special în domeniul producției de mobilier, și-a câștigat pe merit un loc pe podium.

Balamaua Modul dispune de o reglare în 3 dimensiuni ce oferă rosturilor o imagine uniformă.

Versiunea 100 are situații aplicate cu ramă lată de aluminiu, iar MODUL 95 este special creată pentru ușile de frigider integrate. Chiar dacă frigiderul a fost deja reglat, balamaua poate fi în continuare configurată.

modul balama deschidere

Dacă mai ai nevoie de trei motive care să te convingă, iată-le:

  • montaj simplu și eficient;
  • reglare în 3 dimensiuni;
  • siguranță integrată.

Acordă micilor detalii la fel de multă atenție pe care o acorzi designului. Calitatea trebuie să fie integrată în aspectul plăcut pe care mobilierul îl are la fel și siguranța și rezistență. Cu accesoriile potrivite, produsul trăiește mai mult.

La Feroliv, găsești accesoriile de care ai nevoie pentru a crea mobilier ale cărui caracteristici să fie durabilitatea, calitatea și siguranța. Te așteptăm în magazin! Ne găsești pe strada Jijia, nr. 12, în cartierul Alexandru Cel Bun, Iași.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?