Patru ajutoare pentru prelucrare, precizie și multifuncționalitate

Sunt zile în care avem nevoie de o mână de ajutor. Fie că e vorba în plan personal sau profesional, să ai nevoie de ajutor nu înseamnă că nu știi, nu poți sau nu reușești de unul singur. Pur și simplu se întâmplă să existe activități sau sarcini care folosesc foarte multe resurse de timp și energie. 

De cele mai multe ori, când vorbim de această „mână de ajutor” ne referim la oamenii care ne-ar putea face viața mai ușoară.

Astăzi vom vorbi însă despre obiecte care să te scape de presiune, nervi sau epuizare. 

Fie că ești pasionat de bricolaj sau oferi la rândul tău servicii specializate în acest sens, știi deja cât de importante sunt acuratețea, concentrarea și eficiența pentru a crea piese de mobilier care să se bucure de real succes. 

Pe parcurs ce numărul de comenzi crește, timpul de care dispui pentru realizarea acestora devine tot mai puțin și mai aglomerat.

Astfel că Blum a creat patru ajutoare de prelucrare pentru a te ajuta să pui în practică toate ideile creative, într-un timp cât mai scurt. 

Ești curios ce face fiecare dintre acestea? Să le luăm rând pe rând pentru a descoperi specificațiile fiecăreia.

Mașini de găurire și montare feronerii

Mașinile de găurire și montare a feroneriilor îți oferă soluția potrivită pentru situațiile de prelucrare ce apar zi de zi. Acestea garantează prelucrarea eficientă a tuturor feroneriilor. În plus, echiparea este rapidă, iar operarea foarte simplă. 

Totodată, deoarece nevoile pot fi foarte specifice, Feroliv îți pune la dispoziție patru tipuri de mașini de găurire și montare.

PRO-CENTER este prima dintre ele. Aceasta este o mașină multifuncțională, ce-ți oferă ajutor în toate aplicațiile exacte de prelucrare. Cu Pro-Center se pot realiza găuri orizontale și verticale. De asemenea, se pot monta feronerii pentru producerea corpurilor, ușilor sau fronturilor de mobilier.

Iată câteva avantaje: 

  • Găurire verticală și montare prin presare a feroneriilor;
  • Găurire orizontală;
  • Schimbare rapidă a capetelor de găurit deja echipate cu burghie și matrițe;
  • Schimbare rapidă a riglelor specializate ce au opritorii presetați;
  • Reglarea cotei de găurire și a adâncimii de găurire prin capete revolver. 

Cea de-a doua mașină este MINIPRESS PRO, definită de varietatea mare a aplicațiilor. Găurirea verticală și montarea prin presare a feroneriilor se execută exact și confortabil. Avansul pneumatic, precum și reglarea fără unelte fac ca lucrul cu MINIPRESS PRO să fie foarte eficient.

MINIPRESS M este a treia mașină ajutătoare, caracterizată de mobilitate. Aceasta îți oferă ajutor pentru aplicații de găurit și de fixat balamale. MINIPRESS M te ajută cu certitudine la montarea manuală, prin presare, a produselor noastre, în atelier sau la locul montajului.

Ultima, dar nu cea din urmă este MINIPRESS P. Odată setată, această mașină poate realiza profiluri de găurire sau de fixare rapid și simplu.

Dacă ai nevoie de una dintre ele, le poți achiziționa de aici. 

Dispozitive de asamblare

Asamblarea îți dă bătăi de cap? Ei bine, cu cele trei tipuri de dispozitive de asamblare, optimizezi montarea sertarelor. Fiecare dintre acestea sunt adaptate necesităților tale de prelucrare. 

Să mai spunem că te bucuri de confort la montaj? Utilizarea este simplă și prietenoasă, iar sertarul tău beneficiază de durată de viață extinsă.

Așa cum îți spuneam mai sus, dispozitivele de asamblare sunt disponibile în trei variante:

  • BOXFIX P îți asigură o operare corectă și echipare eficientă pentru mai mult confort la montarea LEGRABOX și TANDEMBOX. Datorită fixării pneumatice a componentelor de sertar, montarea decurge simplu și rapid.
  • Cu BOXFIX E-L ai la dispoziție un ajutor confortabil pentru montarea exactă a LEGRABOX. Toate componentele sunt montate cu precizie.
  • BOXFIX E-T este recomandat pentru montarea rapidă a TANDEMBOX. Toate componentele sertarului sunt îmbinate perfect, astfel încât să te bucuri de o experiență curată și exactă.

Șabloane și ajutoare pentru montare

Îți mai amintești de șabloanele ajutătoare de la școală? Unele dintre ele te ajutau să desenezi frumos, iar altele îți direcționau mâna spre cifre sau litere scrise cu precizie. Așa se întâmplă și aici. 

Șabloanele și ajutoarele pentru montare te ajută să transmiți simplu și exact dimensiunile necesare la montare

Cum poți folosi aceste șabloane? Ei bine, cu acestea se pot prelucra sistemele de extragere. Principala lor caracteristică stă în susținerea optimă în prelucrarea de fronturi, corpuri și sertare. 

De asemenea, cu ajutoarele noastre fiabile, ca de exemplu șablonul universal de găurire, pozițiile de fixare pot fi punctate sau pre-găurite cu mare precizie.

Șabloanele pot fi potrivite și pentru montarea sistemelor de balamale. Pozițiile de fixare pentru plăcuțe de montaj sau balamale sunt transferate exact, iar găurile necesare realizării schemei de găurire pentru balamalele Blum sunt executate eficient. 

Această măsură este asigurată de șablonul de găurire pentru balamale.

Totodată, aceste șabloane pot și folosite și pentru prelucrarea sistemelor de ridicare.

Ajutoarele de montaj, ca de exemplu șabloanele tip bară universale, sunt ușor de manipulat și se adaptează la toate necesitățile. Pozițiile de fixare a feroneriilor pentru uși cu deschidere în sus sunt pre-găurite rapid, cotele fiind transferate cu exactitate.

Feroliv îți pune la dispoziție întreaga gamă de șabloane, pentru a-ți face treaba în condițiile optime.

EASYSTICK, o nouă dimensiune a prelucrării

EASYSTICK este noul sistem de poziționare automatizat și ușor de reglat pentru mașini de găurit și montat feronerii. 

De la echiparea rapidă și simplă a mașinii și până la rezultatul perfect, întregul proces este optimizat. Pozițiile de găurire sunt determinate digital, iar opritoarele se fixează automat și îți arată pas cu pas poziția corectă.  

Cu EASYSTICK, prelucrezi simplu și ușor fronturi, corpuri și fișiere. În plus, acesta poate fi actualizat ori de câte ori apar date noi despre produse și soluții de feronerie.

Noi ți-am dat „o mână de ajutor” când ți-am spus despre aceste patru ajutoare de prelucrare, iar tu te poți bucura de oricare dintre acestea achiziționându-le de la Feroliv. Te așteptăm în showroom-ul din strada Jijia, numărul 12!

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?