Tehnologii de mișcare pentru deschideri line și silențioase

Te-ai săturat de ușile dulapurilor care se trântesc? Te-ai trezit deseori la realitate din cauza zgomotului provocat de acestea? Știm cum e, nici nouă nu ne place. 

Pe lângă zgomotul în sine, se întâmplă uneori să ne accidentăm din aceste cauze. Ba mai mult, la un moment dat vom fi nevoiți să schimbăm ușile dulapurilor sau, în cel mai rău caz, dulapul cu totul. 

Deși s-ar putea să ți se pară o nimica toată, trântirea ușilor reprezintă o adevărată problemă. Noroc cu noile tehnologii de mișcare.  

Datorită tehnologiilor de mișcare marca Blum, închiderea și deschiderea dulapurilor se realizează cu o simplă atingere

Cum se întâmplă asta? Care sunt mecanismele ce fac posibilă această acțiune? Unde găsești o astfel de tehnologie? Îți vom răspunde pe larg la toate aceste întrebări și, de ce nu, la altele la care poate te gândești.

4 tehnologii de mișcare care să-ți facă viața mai ușoară

La fel cum fiecare dintre noi este o persoană unică, la fel și cele patru tehnologii de mișcare pe care ți le vom prezenta au caracteristici specifice, care le fac optime pentru diferite aplicații.

Deși la o primă vedere ți se pare că fac același lucru, ele au specificații diferite, potrivite anumitor nevoi sau dulapuri. 

Hai să vedem fiecare dintre aceste tehnologii:

1. BLUMOTION

Blumotion este o tehnologie care garantează o închidere lină și silențioasă a mobilierului datorită sistemului de amortizare. 

Această funcție poate fi integrată cu ușurință la sisteme de ridicare, balamale sau sisteme de extragere, ceea ce înseamnă că fiecare parte a mobilierului se va deschide imediat și fără zgomot.

De asemenea, un astfel de mobilier se remarcă printr-un design special, iar în interior predomină funcționalitatea. În plus, cu această tehnologie de mișcare, inclusiv cei mici pot utiliza în voie mobilierul din bucătărie, living sau orice altă încăpere din locuință. 

Tehnologia de mișcare BLUMOTION face față cu brio indiferent de greutatea susținută sau de forța de închidere. 

Despre BLUMOTION putem spune că este „ingredientul secret” din toate celelalte tehnologii de mișcare. 

2. SERVO-DRIVE

SERVO-DRIVE este un sistem de asistență electrică la deschidere.

Tehnologia de mișcare permite deschiderea incredibil de simplă. Cu aceasta, ai libertatea totală de mișcare în bucătărie, baie sau dressing. 

Este nevoie doar de o ușoară atingere pentru a deschide sistemele de ridicare, extragerile, aparatele de refrigerare sau orice alt dulap dotat cu această tehnologie.

Cu SERVO- DRIVE poți face mai multe lucruri deodată. Această funcție este recunoscută și pentru faptul că mobilierul nu mai are nevoie de mânere: deschiderile și închiderile sunt automate.

De asemenea, utilizatorul poate interveni oricând în procesul de mișcare și are, astfel, permanent un control deplin. 

În cazul unei pene de curent, extragerile, sistemele de ridicare și aparatele de refrigerare echipate cu SERVO-DRIVE pot fi deschise și manual.

Pentru o închiderea lină și silențioasă, este recomandat ca SERVO-DRIVE să fie combinat cu BLUMOTION.

3. TIP-ON BLUMOTION

TIP-ON BLUMOTION îmbină caracteristicile sistemului mecanic de deschidere TIP-ON cu avantajele sistemului de amortizare BLUMOTION.

Întrucât iubim simplitatea, deschiderea acestora se face într-o fracțiune de secundă, cu o ușoară atingere.

Grație închiderii cu impuls, profesionalismul își spune cuvântul în ceea ce privește funcția TIP-ON. Pe de altă parte, și funcția BLUMOTION are un rol la fel de important: asigură închiderea într-un mod atât de silențios încât îți poți auzi gândurile.

Ambele tehnologii oferă o mișcare care se efectuează exclusiv mecanic. Astfel, te bucuri de două sisteme fascinante care creează confortul mult visat.

TIP-ON BLUMOTION poate fi utilizat pentru sistemele LEGRABOX și TANDEMBOX, dar și pentru sistemul de glisare MOVENTO.

De asemenea, se poate realiza cu o distanțare suficient de redusă a frontului, de numai 2,5 mm. Aceasta se potrivește de minune oricărei bucătării.

Ce poți să îți dorești mai mult decât un sistem care să îți simplifice viața? TIP-ON BLUMOTION este soluția tuturor nevoilor tale.

Îți oferă o glisare ușoară, deschiderea se face printr-o simplă atingere, iar închiderea este mai mult decât silențioasă. Toate acestea sunt susținute de sistemul mecanic care oferă armonie și confort.

4. TIP-ON

TIP-ON este recomandat pentru confort funcțional la deschidere. Indiferent că este vorba de uși, sisteme de ridicare sau sisteme de extragere, asistența mecanică la deschidere TIP-ON reușește să deschidă mobilierul fără mânere printr-o simplă atingere. 

În cazul închiderilor, este suficient să apeși pe front. Mecanismul TIP-ON rămâne pe deplin funcțional, dacă ușile, sistemele de ridicare și extragerile sunt deschise cu mâna.

TIP-ON se integrează armonios cu interiorul dulapului. Cele patru variante de culoare – alb mătase, gri platină, negru terra și nichel lăcuit – oferă o mare libertate în design și se integrează perfect în orice mobilă.

Feroliv, locul unde tehnologiile de mișcare te așteaptă.

Te întrebi unde găsești tehnologiile de mișcare mai sus menționate? Fie că e vorba de BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION sau TIP-ON, la Feroliv poți alege ceea ce ți se potrivește. 

Uită de dulapurile care-ți creează disconfort și vino pe la noi! Strada Jijia, numărul 12, cartierul Alexandru cel Bun este adresa la care te așteptăm.

.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?