MERIVOBOX, funcționalitate și diversitate pentru sertare

balamale feroliv

Un citat celebru spune că frumosul este tot atât de necesar ca și utilul. Gândul ne-a zburat către acest aforism al lui Victor Hugo tocmai pentru faptul că azi îți vom vorbi despre o soluție pentru sertare pe cât de funcțională, pe atât de elegantă. Pentru MERIVOBOX, aceste două caracteristici au făcut o echipă atât de grozavă, încât a fost premiată la German Design Award 2020.

Probabil că ai citit deja despre alte sisteme box pentru sertare despre care ți-am povestit într-un articol anterior. Acum însă, toată atenția noastră se îndreaptă spre „premiantul” clasei. Dacă ai în desfășurare sau pe lista de dorințe proiecte de mobilă îndrăznețe, sperăm ca aceste informații să te inspire și să-ți fie de real ajutor.

MERIVOBOX pentru idei ce devin realitate

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să ai un sertar cu laterale din sticlă? MERIVOBOX este un sistem box, lansat în 2019, care garantează calitate și frumusețea interioară a sertarelor.

Ca în cazul multor proiecte de succes, la început a fost ideea. O idee simplă, pe care producătorul austriac Blum a dezvoltat-o tocmai pentru a oferi soluții inovatoare producătorilor de mobilier.

MERIVOBOX este definit de diversitate și versatilitate.

Acest sistem box are o componentă centrală, ce constă într-o șină de corp cu o singură poziție de fixare cu șurub pentru toate aplicațiile. Pe aceasta poți așeza sertare în funcție de preferințele tale. Indiferent de ceea ce alegi, poziția de găurire a frontului și cuplajul de front sunt întotdeauna aceleași. În felul acesta, MERIVOBOX reduce complexitatea și stimulează în același timp diversitatea.

De asemenea, MERIVOBOX este caracterizat de stabilitate. Forma inovatoare în L a șinei de corp face ca acest sistem box să fie extraordinar de stabil, chiar și atunci când este încărcat cu greutăți.

Pe lângă glisarea ultra lină sincronizată, stabilitatea ridicată a frontului deschide noi posibilități pentru designul bucătăriei. Astfel poți combina fără probleme fronturi înalte cu laterale joase de sertar.

În plus, MERIVOBOX beneficiază de o prelucrare bine gândită. Datorită conceptului consecvent al platformei, orice variantă a MERIVOBOX poate fi implementată rapid și simplu. Sistemul box dispune de posibilități de reglare tridimensionale simple, bine marcate și ușor accesibile, care sunt aceleași pentru toate lateralele de sertar.

Funcționalitate și diversitate pentru sertare chiar la tine acasă

Cum poți integra MERIVOBOX în proiectele tale? Noi credem că fiecare piesă de mobilier trebuie să fie dominată de calitate și funcționalitate, astfel că MERIVOBOX poate fi integrat în orice încăpere a locuinței.

De exemplu, în bucătărie poți crea un sistem complet cu înălțimea M, modular ca sertar și ca bază pentru toate variantele de extragere cu front. Rămânem în aceeași zonă și îți recomandăm MERIVOBOX cu înălțimea N pentru optimizarea spațiului de sub plita de gătit.

În ceea ce privește spațiile de depozitare mai generoase, MERIVOBOX poate fi combinat cu modular cu lonjeron sau cu elemente de inserție. În felul acesta te bucuri de accesibilitate și vizibilitate asupra produselor depozitate.

Dacă îți dorești lateralele din sticlă, MERIVOBOX poate fi asociat cu BOXCOVER. Astfel pui în valoare obiectele mai prețioase.

MERIVOBOX merge mână-n mână și cu metalul. BOXCAP evidențiază liniile clare și oferă mai multă rezistență sertarului.

Cât despre sertarele de mari dimensiuni, MERIVOBOX Pure face față cu brio suprafețelor mari și continue. În plus, contribuie la varianta monolitică de extragere a fronturilor și asigură și un design armonios.

De asemenea, nici sertarele înalte nu sunt neglijate. Dacă ai în plan să proiectezi un coș de gunoi elegant sau pur și simplu un spațiu de depozitare destinat sticlelor sau recipientelor înalte, MERIVOBOX poate fi îmbinat cu BOXCAP F. În felul acesta, extragerile vor fi stabile și line.

balamale feroliv

MERIVOBOX îndeplinește cele mai înalte standarde ale utilizatorilor, în ceea ce privește funcționalitate, durata de viață și diversitatea unui sertar.

Rolele din plastic sunt rezistente la uzură și asigură o alunecare ultra ușoară. Datorită interfețelor pentru componente suplimentare, sistemul MERIVOBOX poate fi, de asemenea, modernizat cu tehnologii de mișcare și stabilizatori laterali, disponibili la Feroliv.

Îți dorești un program atât de complex și totuși atât de ușor de integrat în proiectele tale? Te așteptăm la Feroliv, să creăm împreună piese de mobilier dominate de frumusețe și utilitate.

Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?